Wojo Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Cze komputerowcy. Od dłuzszego czasu zastanawiam się nad wyborem płyty głównej. Zastanawiam sie nad Soltek 75FRN2L a Epoxem 8RDA3. Co myslicie o tych płytach, pomóżcie w wyborze. Spotkałem się z wieloma niepochlebnymi opiniami jeśli chodzi o NFORCE2. Co wy na to??? WOJO: Dzieki z góry!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 sorry ale wszystko na ten temat zostalo juz powiedziane.......wiec SZUKAJ i poczytaj przyklejone posty o ww plytach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja również zastanawiam się nad zmianą MOBO, tylko dodam do tego jeszcze ABiT NF7-S... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 moja taka jak w podpise zdechła sama od siebie niewiadomo dlaczego :( solteki miałem wczesniej i nie mam im nic do zarzucenia są ok. pozatym to było jest dużo postów na w/w temat , opini uzytkowników. poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...