que_pasa Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Wczoraj bawiłame się w dalsze oc mojego celerona, było bardzo fajnie aż do monentu kiedy poczułem pewien nieprzyjemny zapach. Wtedy wyłączyłem kompa. Rano puściłem go na standardowych ustawieniach tyle że procek ma teraz 36 stopni, a chipset 52(!!!). Sprawadzałem chłodzenie(jest chyba oki). Czy mógł się chipset nadpalić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 żeby było śmieszniej tp wcpuid wykazuje teraz ze moj celeron jest taktowany fsb - 235 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 A może to felerny ABIT :?: :( Coś się pewnie nadsmażyło :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 stało się to po zrobieniu vmoda i ustawieniu fsb 166 mhz, ale komp dalej niby chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 na pocieszenie moge powiedziec tyle, ze ze 2 lata temu zwarlem cos wkretakiem na plycie i poszedl z niej dymek. wylaczylem zasilanie, potem wlaczylem znowu i plyta lata po dzis dzien :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 stało się to po zrobieniu vmoda i ustawieniu fsb 166 mhz, ale komp dalej niby chodzi Może coś z vmodem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...