Skocz do zawartości
Wojo

Jaki Radeon 9000 Pro !!

Rekomendowane odpowiedzi

Cze maniacy gier komputerowych i cała reszta. Co myślicie nad moim wyborem karty graficznej. Chodzi mi o Radka 9000 Pro jakiejs dobrej firmy i z dobrymi pamiatkami. Podajcie konkretne modele Radeona lub jakieś inne karty do 400 zł. Napiszcie wyniki 3 Dmarka jesli macie. Czy jest sens kupić 9100, 9200, fx 5200 jesli tak to jakie.

Pozdrowienia WOJO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bierz zadnego 9000,9200, czy FX5200.

Jedyny sensowny zakup w tej klasie cenowej, to Hercules 9100 64MB, przykladowo w Koputroniku.

Albo jak dolozysz kilkadziesiat PLN, to MSI GF4 TI4200, tez w Komputroniku.

Ale to juz bylo wielokrotnie walkowane.

Na nastepny raz uzyj opcji 'szukaj'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde mnie juz zaczyna to draznic :-]. Sorry ale duzo jest odpowiedzi kups se 9100 herculesa, albo msi gf4 ti 4200. Otoz panowie. 9100 herculesa sa juz praktycznie niedostepne. Chyba ze ktos ma nieprawdopodobnego farta. Polowalem na ta karte mieisac i nie dalem rady, a naprawde dzien w dzien siedzialem i pilnowalem allegro, sklepow itd. Naotimaist gf4 ti4200 msi w tym czasie kosztowal 499 zł. To sie fjanie mowi, tym co juz kupili. Natomiast w rzeczywistosci sprawa ma sie inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde mnie juz zaczyna to draznic :-]. Sorry ale duzo jest odpowiedzi kups se 9100 herculesa, albo msi gf4 ti 4200. Otoz panowie. 9100 herculesa sa juz praktycznie niedostepne. Chyba ze ktos ma nieprawdopodobnego farta. Polowalem na ta karte mieisac i nie dalem rady, a naprawde dzien w dzien siedzialem i pilnowalem allegro, sklepow itd. Naotimaist gf4 ti4200 msi w tym czasie kosztowal 499 zł. To sie fjanie mowi, tym co juz kupili. Natomiast w rzeczywistosci sprawa ma sie inaczej.

Ano prawda ale tak to jest lepiej sie troche pomeczyc aby pozniej zyc lepiej ;] Ja dzieki uporowi w 2 tygodnie zlapalem swego 9100 Build by Ati i smiga bardzo ladnie 300/280 bez dodatkowego chlodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koles pyta co lepsze - wiec mu odpowiadaja ...

jak sie postara to znajdzie - chyba lepiej poszukac niz potem narzekac ze gry nie chodza czy ze slaba wydajnosc ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...