thomson Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 jaka powinna byc temperatura BarracudyIV? (na mojej 60 tce miałem 52 `C - nie jest w kieszeni) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 U mnie jak ma 50 stopni to się zacina system. Najlepiej kupić wiatrak i przymocować go na gumki do twardziela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 jaka powinna byc temperatura BarracudyIV? (na mojej 60 tce miałem 52 `C - nie jest w kieszeni) :?:Poszukaj w starych postach !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 afaik defaultowo to 70 stopni moze osiagnac czworka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 na tym co poniżej max 37 stopni w upały :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 moja ma w upaly max 39 *C - obudowa otwarta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 u mnie na max udało mi się 43* wydoić, normalka to 39 - Winamp i ni chu** więcej rzeczy odpalonych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 u mnie na max udało mi się 43* wydoić, normalka to 39 - Winamp i ni chu** więcej rzeczy odpalonychMam dokładnie tyle samo. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 moja ma w upaly max 39 *C - obudowa otwartazamknij obudowe a bedziesz mial nizsza temperature...tyle ze tem procka wzrosnie...wynika to z obiegu powietrza w obudowie:)) ja mam jakies 35 przy zamknietej, a przy otwrtej 43 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Moja dochodziłą do 50C. Więc położyłem na niej radiatory ze starych collerów i teraz mam coś koło 35-38 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzpac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a jak mierzycie temperature HDD ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a jak mierzycie temperature HDD ? Wystarczy programik zczytujacy SMART (np speedfan) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a zna ktuś jakiś zamiennkik Speedfana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 która temperatura w speeddfanie to temperatura dysku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Temperatura mojej BIV 40GB to jakies 45 stopni, nie jest taka strasznie goraca, po prostu ciepla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 niezły ten obrazeczek masz Kaloryfer :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 która temperatura w speeddfanie to temperatura dysku?? u mnie to sie nazywało hdd01 - można zmienić w opcjach na jaka chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 thx zepsuj :P. ty tez masz nie najgorszy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 afaik defaultowo to 70 stopni moze osiagnac czworka70 stopni mam ma WD 5400rpm :) a na Baraku 7200 ze 35-40 to max :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Moja barakuda IV 60 nie przekracza 32 stopni nawet w te upały :) i obudowa zamknięta of corz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 U mnie max 38*C bo leży na dole obudowy i wieje na nią 92mm Sunon :) (z przedniego wlotu powietrza) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nie mam barakudy ale kumpel ma i mimo otwartej obudowy dysk ma okolo 50 stopni :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 a zna ktuś jakiś zamiennkik Speedfana?Oczywiście, ja mam zapuszczonego Active Smart Monitora... Tam masz odczyt wszystkich parametrów też. Można ściągnąć ze strony producenta: http://www.panterasoft.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 a moja temperatura barracudy to max 45 stopni... i to w tym momencie (na polu mam 32 stopnie w cieniu) 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ze smarta odczytalem ze max jaki byl to 50 ale u mnie przewaznie jest 32-39 (wkrecona do obudowy od gory i dolu nic nie ma - wisi po srodku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Stary kup sobie IBM-a to nie będziesz miał takich problemów :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 a zna ktuś jakiś zamiennkik Speedfana?Oczywiście, ja mam zapuszczonego Active Smart Monitora... Tam masz odczyt wszystkich parametrów też. Można ściągnąć ze strony producenta:http://www.panterasoft.com jakoś ten link mi coś działać nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 chyba cos robili na serwerze;) teraz juz jest wszystko ok jakby nie dzialalo to ci na maila wrzuce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a zna ktuś jakiś zamiennkik Speedfana? Drive Health 1.0 (dhsetup.zip lub dhsetup.exe) Podaje wiecej niz SpeedFan (a raczej dokladniej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 W pokoju mam 30*C ,oba dyski maja po 39* ,obódowa zamknięta z 3 wentylatorami i jeden dodatkowy na dyski :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...