przeciwnik Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 chciałem sobie kupić kartę grafiki z komputronika ( zaznaczam że nie mam zamiaru jej krecić) i zastanawiam się którą wybrać ? Tą: ? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8842 lub tą:? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8844 nie jest mi potrzrebne wyjście TV. wiadomo że wydajniejsza bedzie ti 4600 od tej ti 4400 ale znowu ti 4400 jest w wersji box. martwi mnie że ta ti 4600 moze być jakaś okrojona np. słabe chłodzenie ? Panowie pomóżcie wybrać :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Bierz 4600. No jesli nawet chlodzenie bedzie za slabe to i tak gwarancja to obejmie, bo to bedzie wada fabryczna. Ale napewno nie bedzie złe, bo przciez by nie sprzedawali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 jestem za 4600 po co ci box jest gwarncja na karte jest ok:) podrogie taktowanie jest owiele wyzsze 25Mhz i pamiec 100MHz a to dozo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 4600, z tego co wiem to ma powinien mieć pamięci 2,86, a 4400 ma 3,3 chyba... dokładnie nie pamiętam karte z seri Ti 4x00 miałem jakiś czas temu. Nie zastanawiałeś się nad radeonem? Co do pudełka to będzie i tak, w końcu muszą ci karte w czymś przysłać, no nie?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 z 4200 na 4600 to napewno bedzie roznica LOL , nie kreci sie twoja grafa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 to co mam w podpisie to przeszłość. teraz właśnie mam radka ale na szczeście już go sprzedaje ( same problemy mam z nim) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 to co mam w podpisie to przeszłość. teraz właśnie mam radka ale na szczeście już go sprzedaje ( same problemy mam z nim) a jakiego radoslawa miales, i jakie problemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...