rester Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Czesc! Jestem tu nowy wiec na poczatku chcialem sie przywitac: Witajcie! :D I od razu przechodze do sedna sprawy: Mam plyte ECSa K7VZA v 1 i chcialem kupic jakis mocniejszy procesor, a konkretnie Durona 1300 (w tej chwili mam Durona 700). Czy to wogole ruszy, a jesli ruszy czy bedzie dzialac poprawnie? Jesli ktos ma takowa plyte z Duronkiem 1300 lub czyms w ten desen to bylbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje. z gory dzieki pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 duron 1300 powinien dzialac, z tego co pamietam to k7vza obslugiwala durony na jaderku morgan nie gwarantuje ale wedlug mnie bedzie ok z tym ze raczej nie podkrecisz bo K7VZA 1.v nie miala magistrali 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 k7vza ma magistrale do 112,czyli obsluzy procki z magistrala max 200. mozesz zapodac athlona 1000. chyba sie nie myle,ale niech inni sie wypowiedza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 instrykcji do płyty nie dali ?? pisze tam jak byk ze proce do ............mhz albo sciągnij manuala ze strony ecs i będziesz wiedzi :D było o tej pycie bardzo bardzo duzo powiedziane wiem bo sam ją miałem jakiś czas temu i dokładnie wszystko opisywalismy !:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...