p3dzi0r Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Chce sobie niedługo zbudowac WC :), i tera pytanie czy chłodnica (taka jakie som z tyłu loduffki , takie czarne) będzie się nadawać czy lepiej już wziąć od samochodu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Lepsza samochodowa - chyba ze agregat, i reszte te bierzesz z lodowki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 moze ktos jeszcze by sie wypowiedzial :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 tamta z lodoowki, to zabawka a nie chlodnica :) nuie nadaje sie, juz lepiej samo wiadro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Co do tego z tylu lodowki to sie za bardzo nie nadaje, ale np takie coos co jest w zamrazarkach pewnie by styklo tylko ze tam srednice przewodow sa male.Najlepiej bierz jakas nagrzewnice z samochodu ew. mala chlodnice i kombinuj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a ja mam taki pomysl: kupic mala turystyczna lodowke, wywiercic otworki na mocowanie plyty, wyciac otwory z tylu na kabeli, jakis zewnetrzny cdrom. przydaloby sie zrobic okienko z szybka w drzwiczkach zeby ladnie wygladalo. a no i przerobic wlacznik swiatelka zeby mozna bylo zapalac bez otwierania. wystarczy nastawic lodoweczke na odpowiedni stopien i voila! tylko pozostaje problem wilgoci, ale jesli bylaby szczelnie zamknieta to para z powietrza by sie nie skralala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Taka chlodnica od lodowki ma bardzo male kanaliki wiec wymaga mocnej pompy. Zwykla nagrzewnica ze szrotu. Wedlug mnie jest to najlepszy wybor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 To od lodowki ma duzo plusow, ale roznie bywa ze srednica przewodow.. jesli jest mala, to moze byc kiepsko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a ja mam taki pomysl: kupic mala turystyczna lodowke, wywiercic otworki na mocowanie plyty, wyciac otwory z tylu na kabeli, jakis zewnetrzny cdrom. przydaloby sie zrobic okienko z szybka w drzwiczkach zeby ladnie wygladalo. a no i przerobic wlacznik swiatelka zeby mozna bylo zapalac bez otwierania. wystarczy nastawic lodoweczke na odpowiedni stopien i voila! tylko pozostaje problem wilgoci, ale jesli bylaby szczelnie zamknieta to para z powietrza by sie nie skralala :P i czekaj, az ci lodoowka padnie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...