CyraxFX Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Za niedługo mam maturkę i tak sie zastanawiam na co iść , mysle o informatyce stosowanej , ale moze znacie jakies inne ciekawe kierunki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 budownictwo wodne można na sym straszną kase zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 U mnie też za pare miechów matura. Wybieram sie na Stosunki MIedzynarodowe, wydaje mi sie że ten kierunek jest spox. No ale różni ludzie różne gusta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 hm.. mysle ze wlasnie informatyka i budownictwo sa w modzie. zreszta i tak male prawdopodobienstwo ze znajdziesz prace w zawodzie:/ ps. ja mam mature za 3 lata ale zamierzam isc na elektronike jak sie dostane :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ja mam maturke za rok :P i sie zastanawiam nad 1) informatyka - polibuda - programowanie 2) informatyka - polibuda - sieci teleinformatyczne.... w sumie to sam nie wiem :P niby programowanie jest spoko, ale sieci tez lubie :? jakas porada :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 :) ciekawe jak bedziecie gadac jak zaczniecie studiowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ciekawe jak bedziecie gadac jak zaczniecie studiowac...TRUE,TRUE :) :wink: 8) ja obecnie jestem na 2 roku informatyki na Politechnice Wrocławskiej...informatyka inżynierska specjalność - informatyka matematyczna... po 1 sem. 1 poprawka już (poprawione na 2 sem.) - koleś był tak "miły" że na pierwszym terminie oblał totalnie wszystkich (a u mnie nie studiują tylko ludzie w moim wieku...mam kliku znajomych, którzy obecnie robią równolegle 4 rok ekonomii na AE, więc to nie są jakieś matołki :wink: )... a przedmiot nazywa się tak niewinnie : podstawy matematyki i informatyki :D 8O no ale na 2 sem. udało się zaliczyć w kołach u innego kolesia :D a po 2 sem. kolejne 2 poprawki, które nie wiem kiedy zrobię bo teraz jeszcze nie uruchomiono kursów :roll: a tak poza tym to zapisy na zajęcia to już wogóle niezły sajgon :x ale ... studia są spoko...fajni ludzie i w sumie coraz bardziej zaczyna mi się podobać..także uderzajcie gdzie chcecie a jak się nie uda to znowu i znowu...aż do mgr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 (...)studia są spoko...fajni ludzie i w sumie coraz bardziej zaczyna mi się podobać..także uderzajcie gdzie chcecie a jak się nie uda to znowu i znowu...aż do mgr. :DZgadza się, oj tak :) ja już kończę ale chętnie by jeszcze postudiował, może uderzę na doktoranckie or podyplomowe albo chociaż jeszcze jakiś kierunek :roll: mozliwości jest trochę ale to dopiero w przyszłym roku bo teraz już po herbacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 najbardziej na czasie jest zegarmistrzostwo :wink: a na serio to moze biotechnologia...ale z doktoratem potem gdzies za granica... systemy komunikacyjne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 TRUE,TRUE :) :wink: 8) ja obecnie jestem na 2 roku informatyki na Politechnice Wrocławskiej [...] mieszkasz w akademiku :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 a na serio to moze biotechnologia...ale z doktoratem potem gdzies za granica...A to niby czemu ?? Ja właśnie skończyłem biotechnologię - i zacząłem doktoranckie - wolę jechać za granicę jako doktor - lepiej płacą :D. Poza tym muszę poczekać z wyjazdem aż żona skończy studia..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 czemu niekt nie pisze o psychologii? przeciez to jeden z lepszych zawodow :D i coraz wiekszy poyt na lekarzy/terapeltow wkoncu taki powalony swiat to coraz wiecej ludzi fixuje :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 TRUE,TRUE :) :wink: 8) ja obecnie jestem na 2 roku informatyki na Politechnice Wrocławskiej [...] mieszkasz w akademiku :?: :?:ja mieszkam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 hehe.. mam takie pytanko do studentow we wrocku. gdzie macie swoje wydzialy? tzn na jakiej ulicy/dzielnicy/rejon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 TRUE,TRUE :) :wink: 8) ja obecnie jestem na 2 roku informatyki na Politechnice Wrocławskiej [...] mieszkasz w akademiku :?: :?:ja mieszkam :Pi jak trudno sie bylo dostac ? fajni ludzie ? imprezy ? :D chce sie wybrac tam w przyszlym roku i juz sie ucze do maturki z matmy trzymajcie za mnie kciuki :) o/c mastah nadchodzi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 TRUE,TRUE :) :wink: 8) ja obecnie jestem na 2 roku informatyki na Politechnice Wrocławskiej [...] mieszkasz w akademiku :?: :?:nie, jeszcze ze starszymi... :wink: hehe.. mam takie pytanko do studentow we wrocku. gdzie macie swoje wydzialy? tzn na jakiej ulicy/dzielnicy/rejon?większość w okolicach pl.Grunwaldzkiego/Wybrzeże Wyspiańskiego, ale W-F i przedmioty humanistyczno-menadżerskie zdarzają się gdzie indziej (raz miałem w budynku E-1 Wydziału Architektury koło ul.Prusa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Stary na czasie jest ZiM :D:D [rotfl] A przyszłościowa jest informa - systemy baz danych, teleinformatyka, automatyka, cybernetyka, systemy sztucznej inteligencji, nanotechnologie itp. Wszystko trudne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ja polecam Automatyke i Robotyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 nie, jeszcze ze starszymi... :wink:a jesli bym mieszkal we wrocku to tez pewnie bym mieszkal z rodzicami :( ja polecam Automatyke i Robotykeo tym tez myślałem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 PRAWO ..!!!! na WSHiP !!! jest najlepszym kierunkiem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 ja polecam Automatyke i Robotyke ja skończyłem niedawno Automatyke i Robotyke (na PW) a pracuje jako ABS, czyli nie w moim zawodzie, ale owszem AiR jest dobrym kierunkiem (widze to po znajomych którzy ze mną kończyli i pracują w zawodzie), ale jak kogoś to nie interesuje to życze powodzenia tak btw wydaje mi sie ze powinno sie wybierac kierunek nie według tego ze np. z tego jest duza kasa, ale według zainteresowań, no bo jak np. interesują cie komputery i powiedzmy programowanie a pójdziesz na prawnika to jaki z ciebie bedzie prawnik jak nie bedziesz lubil tego co robisz, bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 OKres studiów jest zdecydowanie zbyt długi (mówię o 5 ltach) byś mógł już teraz powiedzieć co jest najlepsze, szczególnie iż nie jesteś w stanie określić co zrobią inni a przez to spowodują zmianę podaży na rynku pracy... Możemy co najwyżej próbować zgadywać. Ja stawiam na biotechnologię (malejące zasoby żywnościowe świata i konieczne znaczące zmiany w genetyce roślin by zaspokoić rosnącą populację świata oraz dodatkowo niski poziom poskiego rolnictwa dzięki czemu mamy duże pole do popisu), farmaceutykę - rośnie spożycie leków w Polsce dzięki czemu opteki stają się coraz lepszymi biznesami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 zgadzam sie z andriu wybieraj to co Cie interesuje nie ma sensu ciagnac kierunku na sile bo mozesz sobie nie poradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 jeszcze jedno, kierunki mające związek z elektroniką, informatyką etc. sa bardzo ciężkie, więc jeżeli macie kłopoty z matmą czy fiza to proponuje wybrać co innego, na przykład ZARZĄDZANIE I MARKETING (rotfl) przeciez to jest teraz na topie, kształcenie betonów w modzie (bez urazy dla B3TON) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 To miło ze doradzacie Automatyke i Robotyke bo ja właśnie w tym roku zacząłem te studia (chodze jusz 2 dni :lol: ) narazie nic nie moge powiedzieć ale uważam że to jest dobry kierunek bo np. jak wejdziemy od UE to moze bedą więciej inwestować z Zachodu w polsce a ktoś będzie musiał te procesy przemysłowe zautomatyzować 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Adriu: Marketing i zarządzanie na porządnej uczelni stwarza ogromne możliwości - ciągły wzrost znaczenie sektora MŚP sprawia iż np. osoba wykształcona w zarządzaniu ma wielki pole do popisu... Oczywiście nie mówię tu o MiZ na polibudach i innych tego typu uczelniach bowiem tam tylko podstaw uczą i liczy się tylko ilość a nie jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 jassne i co potem, zawód DYREKTOR (rotfl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 andriu-> w zupelnosci sie zgadzam ja tez zamierzam isc na AiR , co prawda z matma nie jest zle , b.dobrze tez nie ale to sa braki z gimn. i podst. i mysle ze w lo je nadrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Tomasir>>>i oczywiście PRYWATNA WYŻSZA SZKOŁA ZARZĄDZANIA I MATKETINGU, normalnie jeden wielki ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 andriu-> w zupelnosci sie zgadzam ja tez zamierzam isc na AiR , co prawda z matma nie jest zle , b.dobrze tez nie ale to sa braki z gimn. i podst. i mysle ze w lo je nadrobie. nie chodzi o nadrabianie tylko o umiejetnosc szybkiego przyswajania i logicznego myślenia, jeżeli to masz to reszta sama pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...