k@rol Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Na co się powinienem zdecydować, ja osobiście jestem za pozycją 1) 1) Creative Mouse Lite 65zł http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7794 2) Logitech Optical Mouse BJ69 69zł http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7619 3) A4 Tech Opto 013 59zł www.a4tech.pl 4) czy coś innego?? więc? temat banalny, ale nie wiem na co się zdecydować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Nie che nic mowic ale tanie optyki to mozna czasem i nerwy stracic. Za ta cene to lepiej kupic dobra kulkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Nie lepiej dolozyc troche kaski i kupic cos lepszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 jamam ta 2) od ponad roku - jest zajebista - nic specjalnego ale dzial bez zarzutu, jest niedroga, brak jej 3 przycisku z boku (troche szkoda) jest solidnie wykonana co do wyglada to ten creative moze nie lezec w dloni najlepiej - ale to tyko odczucie a4tech jakos mi nie podchodzi - mialem kilka tej firmy ale jakos nie przekonuje sie do nich - miedzy innymi to e kolko nie ma zapadki stasznie irytuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a4 techa sobie od razu daruj creafa nie widzialemn ale wazenie optyczne pozytywne logitecha kazdego moge polecic, mam jedego prawie 10 lat i wciaz klika:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 wybieram bramke numer dwa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 bierz tą - ja ją mam i jest extra za taką cenę ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja polecam ci logitecha, sprawdzona firma, a co do tego konkretnego modelu, to znajomi w sklepie sprzedali juz wiele sztuk i nikt nie robil reklamacji. :) Sam ma logitecha (tylko inny model, ale tez optyczna), gram w CS-a i w ogole sporo siedze przy kopie i musze przyznac ze to jest najlepsza firma jakiej myszki widzialem (niektorzy twierdza ze microsoft robi lepsze ale ja sie z tym nie zgadzam). Wiec bierz ta nr 2 !!! (no chyba ze lepszy model logitecha ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja polecam ci logitecha, sprawdzona firma, a co do tego konkretnego modelu, to znajomi w sklepie sprzedali juz wiele sztuk i nikt nie robil reklamacji. :) Sam ma logitecha (tylko inny model, ale tez optyczna), gram w CS-a i w ogole sporo siedze przy kopie i musze przyznac ze to jest najlepsza firma jakiej myszki widzialem (niektorzy twierdza ze microsoft robi lepsze ale ja sie z tym nie zgadzam). Wiec bierz ta nr 2 !!! (no chyba ze lepszy model logitecha ;)) ja mam microsoft intellimouse i niezamienil bym na nic innego pracowalem troche na mx300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ja od roku pracuje na Logitechu BJ69 i...mysz dział tak samo jak każda inna optyczna (miałem u siebie od kumpla mysz Microsoftu Explorer 3.0 ...wrażenia podobne...);jedyna róznica to to że niema dodatkowych przysiskow...ale i tak mi to nie przeszkadza....co do firm myszek....to wg mnie prawdziwy kunszt w tej dziedzinie wykazuje LOGITECH :!: pozdr Damianosz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Kumpel ma tego creativa - bardzo łądnie swieci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ad4. mam a4tech swop-3 imho swietna myszka i fajniutko wyglada... zadnych przeskokow jak to ktos zaznaczyl o tanich gryzoniach optycznych... super do gierek FPP http://www.a4tech.com/EN/product2.asp?CID=...ID=8&MNO=SWOP-3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Z tego to najlepiej Logitecha :D i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 mam tego logitcha i jest zajebisty! wkurzała mnie troche tylko filozofia trzeciego przycisku w rolce, ale już się przyzwyczaiłem BIERZ LOGITECHA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ja mam A4 optyczną bezprzewodową. Pod względem technicznym jest do-sko-na-ła. k@rol : ta A4, którą wybrałeś ma dokładnie ten sam środek co moja, więc możesz być spokojny o jakość optyki. Co do ergonomii i wygody, to a4 nie jest najlepsza, chyba że masz możliwość przyłożyć łapę i sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Na co się powinienem zdecydować, ja osobiście jestem za pozycją 1) 1) Creative Mouse Lite 65zł http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7794 2) Logitech Optical Mouse BJ69 69zł http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7619 3) A4 Tech Opto 013 59zł www.a4tech.pl 4) czy coś innego?? więc? temat banalny, ale nie wiem na co się zdecydować :) Ja mam tego Logitecha - bardzo udana mysz. Po roku użytkowania chodzi jak nowa ! Bardzo ją polecam (znajomi z pracy też mają te myszy). Kulka - to kulka... ktoś doradził by kupić lepszą kulkową niż którąś z tych optycznych - a ja powiem BULLSHIT ! kulkę trzeba czyścić - wejdzie ci tam włos i masz pozamiatane - a optyka to optyka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3533 mam takom niekosztuje duzo 74 zeta ale jest super wczesniej mialem a4tech optuczna za 65 zeta i mi nawet na podkladce sie gubila a ta microsofta jest boska po wszystkim chodzi super zwyjatkiem szkla myszka ponoc pochodzi od intel a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Mam tego Logitecha i jest super myszka zadnych wad jak dla mnie i wkoncu pozbylem sie kulki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 ...chyba że masz możliwość przyłożyć łapę i sprawdzić.A jak ty sobie inaczej zakup myszy wyobrazasz? Czytajac tylko recenzje czy kierujac sie opiniami userow? :D :lol: bzdura jest to ze optyka jest ta sama w obu... Z tego najlepszy bedzie Logitech i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 bierz gryzonia microsoftu full wypac długa gwarancja swietny wyglad komfortowa obsługa więcej nie musze nic pisać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 logitech będzie najlepsiejsiejszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a ja ci mowie, mam logitecha jakis czas temu w sklepie do kupienia za ponad 180zl i microsofta wheel mouse opical za 40zl (kupiona uzwyana w idealnym stanie) i z tych dwoch polecam Microsoft! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 za tą kase raczej dobrej myszy optycznej nie kupisz, ja polecam tylk o wyłącznie http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1945 w swojej klasie cenowej niema sobie równych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@nter_BeaR Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Witam!!! Ja proponuję myszkę A4TECH Navigator Opto 315 lub 325 (róznią się tylko ze 325 ma 5 butonów). Mysz jest suuuper. Jest czuła i bardzo dokładna. Mam takie 2 w domu i ani razu na nią nikt nie narzekał. POLECAM cena: ok.50zł :lol: PoZdRoFkA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Witam!!! Ja proponuję myszkę A4TECH Navigator Opto 315 lub 325 (róznią się tylko ze 325 ma 5 butonów). Mysz jest suuuper. Jest czuła i bardzo dokładna. Mam takie 2 w domu i ani razu na nią nikt nie narzekał. POLECAM cena: ok.50zł :lol: PoZdRoFkA :lol: Tak też i ja uważam. Optyczne A4 z "enginem" 800DPI są naprawdę świetne! Używałem MX700 i jedyna różnica (poza wrażeniami wizualnymi i dotykowymi) między MX700 a A4 to <zaledwie> nieco większa płynność ruchu na Logitechu. Tak więc polecam A4 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...