Skocz do zawartości
k@rol

którą mysz wybrać? ~~70zł

Rekomendowane odpowiedzi

Na co się powinienem zdecydować, ja osobiście jestem za pozycją 1)

1) Creative Mouse Lite 65zł

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7794

2) Logitech Optical Mouse BJ69 69zł

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7619

3) A4 Tech Opto 013 59zł www.a4tech.pl

4) czy coś innego??

więc?

temat banalny, ale nie wiem na co się zdecydować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jamam ta 2) od ponad roku - jest zajebista - nic specjalnego ale dzial bez zarzutu, jest niedroga, brak jej 3 przycisku z boku (troche szkoda) jest solidnie wykonana

co do wyglada to ten creative moze nie lezec w dloni najlepiej - ale to tyko odczucie

a4tech jakos mi nie podchodzi - mialem kilka tej firmy ale jakos nie przekonuje sie do nich - miedzy innymi to e kolko nie ma zapadki stasznie irytuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam ci logitecha, sprawdzona firma, a co do tego konkretnego modelu, to znajomi w sklepie sprzedali juz wiele sztuk i nikt nie robil reklamacji. :)

Sam ma logitecha (tylko inny model, ale tez optyczna), gram w CS-a i w ogole sporo siedze przy kopie i musze przyznac ze to jest najlepsza firma jakiej myszki widzialem (niektorzy twierdza ze microsoft robi lepsze ale ja sie z tym nie zgadzam). Wiec bierz ta nr 2 !!! (no chyba ze lepszy model logitecha ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam ci logitecha, sprawdzona firma, a co do tego konkretnego modelu, to znajomi w sklepie sprzedali juz wiele sztuk i nikt nie robil reklamacji. :)

Sam ma logitecha (tylko inny model, ale tez optyczna), gram w CS-a i w ogole sporo siedze przy kopie i musze przyznac ze to jest najlepsza firma jakiej myszki widzialem (niektorzy twierdza ze microsoft robi lepsze ale ja sie z tym nie zgadzam). Wiec bierz ta nr 2 !!! (no chyba ze lepszy model logitecha ;))

ja mam microsoft intellimouse i niezamienil bym na nic innego pracowalem troche na mx300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja od roku pracuje na Logitechu BJ69 i...mysz dział tak samo jak każda inna optyczna (miałem u siebie od kumpla mysz Microsoftu Explorer 3.0 ...wrażenia podobne...);jedyna róznica to to że niema dodatkowych przysiskow...ale i tak mi to nie przeszkadza....co do firm myszek....to wg mnie prawdziwy kunszt w tej dziedzinie wykazuje LOGITECH :!:

pozdr

Damianosz :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam A4 optyczną bezprzewodową. Pod względem technicznym jest do-sko-na-ła.

k@rol : ta A4, którą wybrałeś ma dokładnie ten sam środek co moja, więc możesz być spokojny o jakość optyki. Co do ergonomii i wygody, to a4 nie jest najlepsza, chyba że masz możliwość przyłożyć łapę i sprawdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na co się powinienem zdecydować, ja osobiście jestem za pozycją 1)

1) Creative Mouse Lite 65zł

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7794  

2) Logitech Optical Mouse BJ69  69zł

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7619

3) A4 Tech Opto 013  59zł   www.a4tech.pl

4) czy coś innego??

więc?

temat banalny, ale nie wiem na co się zdecydować :)

Ja mam tego Logitecha - bardzo udana mysz. Po roku użytkowania chodzi jak nowa ! Bardzo ją polecam (znajomi z pracy też mają te myszy).

Kulka - to kulka... ktoś doradził by kupić lepszą kulkową niż którąś z tych optycznych - a ja powiem BULLSHIT !

kulkę trzeba czyścić - wejdzie ci tam włos i masz pozamiatane - a optyka to optyka !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3533

mam takom niekosztuje duzo 74 zeta ale jest super wczesniej mialem a4tech optuczna za 65 zeta i mi nawet na podkladce sie gubila a ta microsofta jest boska po wszystkim chodzi super zwyjatkiem szkla

myszka ponoc pochodzi od intel a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...chyba że masz możliwość przyłożyć łapę i sprawdzić.

A jak ty sobie inaczej zakup myszy wyobrazasz? Czytajac tylko recenzje czy kierujac sie opiniami userow? :D

:lol:

bzdura jest to ze optyka jest ta sama w obu...

Z tego najlepszy bedzie Logitech i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!!

Ja proponuję myszkę A4TECH Navigator Opto 315 lub 325 (róznią się tylko ze 325 ma 5 butonów). Mysz jest suuuper. Jest czuła i bardzo dokładna. Mam takie 2 w domu i ani razu na nią nikt nie narzekał. POLECAM

cena: ok.50zł

:lol: PoZdRoFkA :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!!

Ja proponuję myszkę A4TECH Navigator Opto 315 lub 325 (róznią się tylko ze 325 ma 5 butonów). Mysz jest suuuper. Jest czuła i bardzo dokładna. Mam takie 2 w domu i ani razu na nią nikt nie narzekał. POLECAM

cena: ok.50zł

:lol: PoZdRoFkA :lol:

Tak też i ja uważam. Optyczne A4 z "enginem" 800DPI są naprawdę świetne! Używałem MX700 i jedyna różnica (poza wrażeniami wizualnymi i dotykowymi) między MX700 a A4 to <zaledwie> nieco większa płynność ruchu na Logitechu.

Tak więc polecam A4 !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...