tomasir Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Powiedzcie mi jak jest róznica między jupiterkiem a zwykłym kyro II. Czy tylko firma, taktowanie, czy jakieś inne róznice?? Jak to rzeczywiście wygląda z ta wydajnością (3 dmarka 2001 nie biore pod uwagę) ale patrząc na testy opublikowane na tomshardwaregiude gdzie jest porównanie m.in kyro II i GF 256 DDR to róznice nie sa tak duże... Jeśli chodzi o ilośc FPS a nie o jakość obrazu... Mam CLAPa i ile fps mogę zyskać... www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/85-87 Tu masz porównanie Jupitera i Herculesa. Taktowania mają takie same. A z tego co pamiętam tylko wersja jupitera be ztv-outu ma trochę gorsze pamięci (5,5 ns zamiast 5 ns). A o wydajności to przeczytaj pierwszy post Eriego (w tym temacie oczywiście), on miał też Clapa więc się lepiej zorientujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Gdzie i za ile można kupic jupiterka?? W komputroniku nie znalazłem w ofercie, w sklepach komp w ZG tez nie :? ww.kuppc.pl tam jest najtaniej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ja w q3 w 1024x768 ze wszystkimi detalami na max itd mam ok 140 fps moj komp to athlon xp 1600@1900 // msi k7t266 Pro2-Ru // 512ddr ram Nanya // leadtek geforce 2 Pro 64 mb ram 200/400@235/465 // sound blaster 128 PCI 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Czy warto inwestowac w Kyro2 jezeli moj procesor to Duron 850@1000, w przyszlosci oczywiscie wymienie go na szybszy, ale jak narazie bedzie to ten procesor, moze lepiej jest zainwestowac w Gf2, co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Czy ktos wie co to za sklep,http://it.halma.pl/shop.php?menu_id=18 ceny dyskow i np. kyro 2 sa tam wyjatkowo niskie, wiec zastanawiam sie czy nie kupic tam m.in dysku i ww karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ja plasuje kyro 2 minimalnie ponizej ati7500 i gf2gts .... w CLAPIE mialem 68 fps w Q3 , w kyro2 107 fps ... czyli w okolicach osiagów gf2 i ati 7500 ... teraz wyjezdzam na 2 miechy do UK ... opchnolem kyro2 tomasirowi .... i po wakacjach zamienie voodoo 2 banshee ( tymczasówka ;) na ati 8500 ( moze bedzie kaska) ...lub 7500 z zerowa doplata ;)) .... Przypomnialo mi sie ze mam 1szt. 15" optiview z calkiem calkiem obrazem w kielcach ... i po wakacjach sobie 2 monitorki podlacze .... juz nie bede musial miejsca na pulpicie oszczedzac ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...