punek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Witam!! Zastanawiam się nad NEO na 1 m-c. Ile wcześniej musiałbym im oddać cały sprzęt aby umowa nie została przedłużona. Poprstu chce sobie pośmigać na neo za 1zł i koniec. Pozdrawiam Punek Czytałem regulamin ale nigdzie nie mogłem się dopatrzeć czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 :arrow: zadzwon na infolinie tepsy i wypataj sie wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Witam!! Zastanawiam się nad NEO na 1 m-c. Ile wcześniej musiałbym im oddać cały sprzęt aby umowa nie została przedłużona. Poprstu chce sobie pośmigać na neo za 1zł i koniec. Pozdrawiam Punek Czytałem regulamin ale nigdzie nie mogłem się dopatrzeć czegoś takiego. Mnie we wtorek skończy się "okres testowy". Przez ten miesiac TP SA testowała moją cierpliwość. NEO mi nie podłączyli, cały czas działałem na SDI. Sorry za OT ale chyba mnie szlag trafi, bo dzisiaj powiedzieli, że wygasło już moje zamówienie na demontaż SDI i muszę się zwrócić o nowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...