Skocz do zawartości
kamerek

Czy Lite on 52x to dzis dobry zakup?

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Po to ze musialem ja jush sprzedac bo bym ja zajechal do konca przy tej ilosci plytek ktore wypalam ;)))))

p.s. ciekawe ile ci zgrywa safedisca 2.9

Niewiem ile zgrywa safedisca 2.9 bo go nie zgrywalem (chyba) co do zabezpieczeń to ich wszystkich nieznam ale zgrywalem jakiegos safedisca to szlo cos kolo 6min (ale wersji zabezpieczenia nie kojaże)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie LiteOn doskonale sprawuje. Bynajmniej nie uzywam go do podbudowywania mojego budzetu domowego, jak wypale jedna plytke w tygodniu to bedzie dobrze, ale w koncu nie wszyscy musza handlowac piratami. Inna sprawa ze mowie o modelu 12x10x32 ale jakosc to jakosc.

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tani w miare dobry naped.

Ja juz nie kupie LiteOn'a, bo mam spore problemy z nagrywaniem.

Spedzilem kilkanascie godzin na przeczesywaniu sieci, sprawdzaniu sterow do plyty, ustawien biiosu, wersji firmware i nie rozwiazalem problemu z wyproznianiem bufora.

W dodatku strasznie glosne te LiteOn'y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mam model z sierpnia na poczatek wypalilem ponad 10 cd i ok to ze jest glosny czasem to nic ja i tak uzywam go do nagrywania a nie do ogldania filmow np a mam lg cdrom 52 to dopiero jest glosne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem tak mam go od ok. 1 miecha. i było spoko.

Ale wczoraj zaczął miksować tz. nie nagrywa NIC (chyab coś z buforem, ktos juz cosik napisał o buforze :roll: )..

Świeci się tylko pomarańczowa dioda i nic nie nagraywa raz na jkiś czas mrugnie czerwona???? (kolega miał ten sam problem <span style="color:red;">[ciach!]</span>ł Xp'ka wrzycił 98 i już działa. o co chodzi????

Ale nie wiem w czym tkwi wina, ZASILACZ mi miksuje może to jego wina

Mój brat pracował w sklepie komputerowym i LG sux lite-on WYPAS FULL

DODANO 12.10.2003

Zmieniłem taśme i jest ok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Lite-on 52x24x52 kupionego w czerwcu. Do wczoraj bylem zadowolony. Od wczoraj odczytuje mi tylko orginalnie tłoczone płyty (mała ilość błedów). Przy płytach które sama nagrała bądź z innej nagrywary predkosc odczyty spada do x0.4 :-D

Prawdopodobnie padlo cos takiego co robi korekcje bledów. Na szczeście mam gware. ale moj brat jej nie ma a ma Lite-on x48 i po 7 miesiacach urzywania moze juz tylko odczytywac. Zapis niszczy plyty.

Podsumowując. Niezły sprzet ale trzeba miec szczescie zeby trafic na dobrzy egzemplarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...