MarK Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Witam mam, a raczej mialem Athlona XP 0.13 (JIUHB 0203) :x po naglym wylaczeniu pradu, nie z mojej winy cache L2 zmniejszyl sie z 256 kb na 64 !!!!!!!! :x ma ktos jakas teorie co do tego, to juz drugi taki przypadek PS. proc krecony na 2000+ (ten ECS) i vcore zawsze default Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 oooooooooooooooooooooo teraz zauwazylem mnoznik zeskoczyl z 11 na 10.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!! to chyba jakas paranoja, szczegolnie ze na moim ECS nie ma zmiany mnoznika :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 to teraz masz durona 1400 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 no kurna wyąłczyli prąd cwele nam .Było juz o tym gdzies ze na tym k7s5a znika cache l2 poszukaj .To dobrze ze mi nie zniknoł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Kupic UPSa to jedyna rada... Dzisiaj jak sie kreci nie mozna sie czuc bezpiecznym... Elektrownia namietnie odcina prad podkrecaczom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Kupic UPSa to jedyna rada... Dzisiaj jak sie kreci nie mozna sie czuc bezpiecznym... Elektrownia namietnie odcina prad podkrecaczom :D bo przeciazaja linie energetyczna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Miałem kiedyś ECS K7VTA2 (bez regulacji mnożnika) i mój Athlon XP 1800+ T-bred (mnożnik 11,5) zgłaszał się jako Unknown CPU 1700+ czyli mnożnik 11. Płyta była OK - jak się nie włączało STR to się nic nie wieszało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Co tam sie dużo rozpisywać ,też kiedyś miałem ECS'a cuda sie czasami działy ,regularnie 1-2 x w miesiacu resecik biosu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...