Carson Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 po prostu capon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) ja to ta z prawej :wink: by nokia 6230i :wink: Edytowane 31 Maja 2008 przez TomCat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zakolczykowane bostwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Tak wyglądają ostatnie dni nauki w liceum :] W drugiej klasie znaczy się. Jam po lewej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Modne widze tutaj zdjęcia z partnerką zatem: @wistler - bombowe okularki! Edytowane 18 Czerwca 2008 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 To jo XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) %@#$! Edytowane 21 Stycznia 2009 przez nodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 a to ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Tak przeglądam więc odgrzeje, kto siebie poznaje ? hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Kurde to już tyle lat, jak się ludzie zmieniają. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Ja się niewiele zmieniłem, nadal mam siwiejący łeb, kaprawe oblicze i kurtkę Campusa, tyle że inny model, tamta się wychechłała. Zwierzątko przybyło, o: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 No widać pies zdrowy, gęsty. A co to za patent z przodu bicykla ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 No to ja też! :D Pozdr! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Odkopaliście temat, to i ja się pokażę. Niektórzy może mnie jeszcze na tym forum pamiętają, w każdym razie w aktualnym wydaniu się trochę postarzałem :P A to staroć którego odnalazłem jeszcze w sigu enta ze zlotu w Gda w... 2006 roku? :D http://img97.imageshack.us/img97/4413/grassquad2wz1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Pamiętają, szkoda, że już ludzie nie kręcą tak jak kiedyś.. każdy ma inne rzeczy na głowie a nawet jeśli już to całe o/c obecnie sprowadza się do podniesienia mnożnika i.. tyle w temacie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) No ja to już totalnie skupiłem się tylko na robieniu komputera maksymalnie cichym, teraz może byłoby mnie finansowo stać na jakąś większą zabawę w kręcenie, ale zmieniły się priorytety, auto kupić, odłożyć jakąś część na własne mieszkanie i tak dalej, nie chce się już ładować każdej wolnej kasy w zabawki :) Edytowane 25 Maja 2011 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 A co to za patent z przodu bicykla ? :> A takie tam ... Po pięciu latach działa tak samo, zmieniłem w tym czasie dwa razy żarówkę i raz akumulatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 A, pamiętam rowerek, mało tego wc nawet pamiętam. ;] Coś dawno już nic nie konstruowałeś, kasa jest to się gotowce kupuje - świnka. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 No, świnki bym sam nie zbudował :> Chodź na czaterię na testowym, nie będziemy tu śmiecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 To i ja się ujawnię, najwyższy czas. Mordka wyłazi z ukrycia :). Można wykorzystywać do straszenia dzieci i gorszenia co poniektórych ludzi ;). Zdjęcia użytkownika: AragornPL (tutaj, ogólnie rzecz biorąc, z "życia w fandomie mangowym") Jako załącznik występują dwa moje zdjęcia - jedno, które kiedyś, ktoś wykonał mi przez przypadek i bardzo mi się spodobało, drugie natomiast w miarę aktualne. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 co to za antena w uchu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Industrial, kolczyk. 'Zainspirowany' zostałem przez znajomą, fankę kolczykowania się. Nie, nie zamierzam mieć ich więcej, a już na pewno nie jakiś bardziej wrednych :). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 jonasowi się spodoba, on lubi taki perwer :] KoneCON 3 – fotostudio (Grigor): 027 - Grigor Z tą brodą to wyglądasz na metala a nie wrażliwego fana mangi, pozory mylą. ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Na konwentach różne rzeczy się dzieją, między innymi socjal pomiędzy ludźmi o, bądź co bądź podobnych zainteresowaniach ;). Kocie uszka* ftw! *nekomimi Edytowane 27 Maja 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Zakolczykowane bostwo... Się podniecacie Industrialem, jak już się takim chwaliłem w 2008 roku kilka postów wyżej ;> 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Ja 20 lat temu :D (ten po prawej) Edytowane 28 Lipca 2011 przez S_Works 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...