ur8an Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Luks, FILM niestety tutaj jest jak juz samochodzik chorowal i pracowal na 3 garach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 ...jak mam średni dzień... nie śmiać sie głośno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 a mnie zastanawia co jest na kompie napisane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 to po lewej na fotce widać fragment obudowy po starym TV unitry, w środku miałem akwarium i rybki :P rybki przekazalem wujkowi, obudowe tez :? "automat nie rozmienia monet bez dokonania zakupu automat wydaje resztę przy zakupie" a koło czerwonej strzałki: "wrzut monet" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 owies - fajna koszulka :-) berkut - imo na zywo wygladales inaczej :- D, moze jakos bardziej dynamicznie :- D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Ja po lewej:) http://img91.imageshack.us/img91/775/hehe9qb.jpg Za duze zdjecie.. by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ja i moje kochanie ;] [ciach]http://members.lycos.co.uk/radex84pl/Ja/IMG_0911.jpg[ciach] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 A oto i moje oblicze (ja to ten na srodku z wasami, jakby ktos mial watpliwosc ;) ): Impreza to rekonstrukcja bitwy pod Bzura z kampanii wrzesniowej, mundur polskiej kawalerii (brak tylko orzelka na helmie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) "Radzio czas iść spać... za dużo dziś myślisz" powiedziało to moje KOCHANIE poczym zrobiło mi fotkę. ;D Hahahaha. :D No i moja 2.5 roczna, zadziorna koszulka "HWDP". Hahahahahah. ;D Edytowane 22 Lipca 2005 przez Radek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) Jak wszyscy to wszyscy. Oto ja z kolegą. Żeby nie było wątpliwości ja to ten od prawej ubrany na czarno :wink: . Edit Costi gdzie miała miejsce rekonstrukcja tej bitwy? Edytowane 26 Lipca 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Kompletna zmiana fryzury :D teraz lepiej niż poprzednio ?:D strona 6 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Berkut, nie zly wozik :) Do wyscigu startujesz z recznego ? Zmieniasz biegi bez odjecia gazu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Kompletna zmiana fryzury :D teraz lepiej niż poprzednio ?:D strona 6 :] 1568649[/snapback] zdecydowanie lepiej ;) teraz wyglądasz jak człowiek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 umieszczenie tej foty według mnie jest debilizmem, ale będziecie mieli jako taki pogląd jak wygląd(zapewniam,że się zmieniłem, zdjęcie sprzed 2 lat, robione z nienacka na mojej działce w garażu) tu zdjęcie z 1 gimnazjum klasowe (dostępne na www mojej szkoły www.gim1bytom.prv.pl) http://gim1.microchip.net.pl/fotogalerie/klasy2/imgs/2g.jpg 1 rząd, 3 od lewej w czarnej bluzie (gdybym wiedział że będą zdjęcia tobym się ubrał porządnie a nie pierwsze lepsze z brzegu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 A to ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) A o to i ja Obi-Wan BaCa :P (Nie śmiać się zdjęcie zrobiłem z nudów) Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez baca_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Moja facjata ;] a ze chętnych jak zwykle było brak, więc sam musiałm sobie strzelić fotkę :| Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez Pc juice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 :razz: luks__pl: http://luks.hardtech.pl/forum/luks__pl.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A to ja na Węgrzech :lol: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A to ja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3X4real Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) troche stare, ale jare :wink: wycieczka klasowa - sudety 2oo4 :) http://img394.imageshack.us/my.php?image=d3x4vf.jpg Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez d3X4real Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Akurat tak się składa że mam fajne zdjęcie przy sobie więc je pokarze na Tweaku. Zdjęcie pochodzi z wakacji... Tylko bez głupich komentarzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A to ja :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 na prawdziwe musicie zasluzyc ^^ a te zrobilem by odstraszyc "dziefczynki z gjegje" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 http://img380.imageshack.us/img380/5563/ja27qp.jpg Najświeże zdjęcie jakie posiadam, z lipca tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 http://paranoya.internetdsl.pl/pic/morze.jpg Przypakowałem jak byłem nad morzem ;PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no to i ja dam normalnie moja twarzyzne :P http://angie2.fotka.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Wazuuuup! <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 to i ja sie pokaze, z tego roku z wrzesniowych wakacji w miedzyzdrojach B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...