Souler Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 to moja mordeczka :) na tle mojego auteczka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nowi uczestnicy atakują:> Moje oko zapewne skądś już wam znane;] hehs.. a oto ja 'cala' wiecej: na www.kashienka.fotka.pl ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 @kashienka : popraw linki do fotek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) ja to ten pod koldra... o tu.. Edytowane 2 Maja 2006 przez ChomiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nowi uczestnicy atakują:> [...] wiecej: na www.kashienka.fotka.pl ^^ dycha poszla dla Ciebie :) nie wiemc zy dawalem to foto ale ne chce mis ei przegladac wcesniejszych stron :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 And me: Troche ciemne ale zawsze cos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) http://img160.imageshack.us/my.php?image=obraz0584ht.jpg Oooo; to ja ;] Wlasnie skonczylem Diabło i wychodze z dungenonow po pifo i suchy chleb dla kunia :[] Edytowane 2 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Poprawione ;] (aczkolwiek nie przeze mnie;p) Nie przypadkiem przez mechl!ka ;] tak coś mi się kajarzy :P Żeby nie było OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 30.04.06r dzień po imprezie :) http://img515.imageshack.us/img515/5122/ff6at.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 prawie rok temu ;) klik (ten z prawej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nie przypadkiem przez mechl!ka ;] tak coś mi się kajarzy :P hehes.. bingo! Przez mechl!ka ;] Miałam problemik to poprosiłam jednego z moderatorów o pomoc, po prostu :-D ajj taki post to chyba by był OT?:> Jeszcze mnie jakis znajomy mod ukarze procentami ;p wiec zeby nie bylo poza tematem ;d To tez ja :D w wieku 3 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 a to ja :lol: Marika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Marika Uwazaj publikujac takie zdjecie na typowo meskim forum mozesz miec zapelniana skrzynke roznego rodzaju ofertami :) A To ja przy pracy nie czesty widok ;) Edytowane 7 Maja 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Uwazaj publikujac takie zdjecie na typowo meskim forum mozesz miec zapelniana skrzynke roznego rodzaju ofertami :) A To ja przy pracy nie czesty widok ;) W razie zapelniania skrzynki moze skorzystac z Blue Frog'a ;) to ja jakies 2 i pol roku temu Nazajutrz mialem isc na rozmowe do konsulatu i mialem pewne obawy czy zmyje tego "markera" - nie bylo na szczescie z tym problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) To jestem ja, potocznie tomala Pozdro Edytowane 8 Maja 2006 przez MasterTomster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Uwazaj publikujac takie zdjecie na typowo meskim forum mozesz miec zapelniana skrzynke roznego rodzaju ofertami :) A To ja przy pracy nie czesty widok ;) niekoniecznie to prawidzwie zdjecie ... a co do twojego zdjecia ..to naprawde twarz pokazales jak cholere :P zeby nei bylo ze offtop foto z serii "dziwne zdjecie z imprezy i podpis" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) a co do twojego zdjecia ..to naprawde twarz pokazales jak cholere :P Hehe nie chce miec zapelnionej skrzynki ofertami :lol: EDIT: macie moja twarz zeby nie bylo, cholercia szukalem takich normalniejszych zdjec ale jakos nie moge znalezc... JA ;) Edytowane 8 Maja 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 A oto moja skromna osóbka :lol: wiem wiem :rolleyes: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1Ck3r Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 http://img416.imageshack.us/img416/408/viviczarny9xq.jpg ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) a to ja :lol: Marika prawdopodobnie będe miał okazje zweryfikować osobiście prawdziwość tej fotki :wink: a tutaj moja gęba na niedawnych targach we wrocku: Edytowane 9 Maja 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 a to ja, sorki za quality tego zdjecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Mały apdejt: ja to ten po lewej ;) btw. dlaczego topic nie jest przyklejony ?? Edytowane 9 Maja 2006 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) hehe.. no dobra.. to PelzaK też.. razem z zero700 podczas demontażu reaktora atomowego nabytego od ruskich na bazarze :D przed... po... Zdjęcie znane pod nazwa handlową "rentgeni" :lol: i efekty popromienne :D Edytowane 14 Maja 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) to jak bylem maly to z lutego chyba a to z festiwalu w Jarocinie z zeszlego roku lezalo na mnie 7 osób a ja na dole :o Edytowane 14 Maja 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Najnowsze ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jak odkopaliście temat to i ja wam co nieco pokażę. ;-) Zdjęcie jest z września 2005. Tylko się nie przestraszcie. ;-) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Oglądacie na własną odpowiedzialność. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « +18 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ale -70 i zakaz wstępu dla chorych na serce. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Czy na pewno chcesz to widzieć?... :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dobra... Sam chciałeś. :evil: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale jeszcze możesz się wycować. ;-) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Uwaaaagaaaa » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wiem, że ten widok jest bardzo bolesny i uszkodził twoją psychikę, ale będziesz musiał z tym żyć. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 To może ja się teraz pokaże :D Proszę tylko do mnie nie pisać z ofertami spotkania się, bo nie odpiszę, chociaż..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Remember me? Ze znajoma. Ciezki wieczor... :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 a co tam, niech bedzie dla potomnych :D moze nie laska, ale tez niezly kawal szlachetengo drewna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 "piekny i bestia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...