Buzzy Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Czy opłaca sie wmontowac peltiera na Volcano 7+ ? Jesli tak to jakiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Hmm ten sam problem mnie nurtuje :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 V7+ nie odprowadzi ciepla, ktore oddaje peltier. Smarzalnia plackow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ludki kofane - peltier + cooler = nieporozumienie Toż to tyle ciepła trzeba odprowadzić ... Na grafie 30-50W jeszcze przejdzie - ale na proc ?? Bez wody szkoda fatygi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Min 120 W i wentyl na high- wspolczuje pracy przy takim kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 V7+ nie odprowadzi ciepla, ktore oddaje peltier. Smarzalnia plackow. dokladnie, albo raczej Toster :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ee no na upartego mozna ale nie na malenstwach jak V7+ :mrgreen: tutaj wlasnie idealne byloby heatpipe i gigantyczny radiator ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ee no na upartego mozna ale nie na malenstwach jak V7+ :mrgreen: tutaj wlasnie idealne byloby heatpipe i gigantyczny radiator ]:-> taki jak ten nowy Swiftec z do tego Vantec Tornado 92mm :) Tylko cena tego kompletu bedzie podobna do WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 taki maly OT. jaki wentyl polecacie [sam wentyl] na radiator od v7+? ten oryginalny to kicha totalna i chcialbym zmienic. jaki byscie mi polecili? w miare wydajny i cichy ofcourse:twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Zalman + fan mate- zmienilem na takie w chlodnicy i jestem zadowolony z ciszy, jak bylo cieplej latem dalem wiecej napiecia regulatorem i bylo wydajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 taki maly OT. jaki wentyl polecacie [sam wentyl] na radiator od v7+? ten oryginalny to kicha totalna i chcialbym zmienic. jaki byscie mi polecili? w miare wydajny i cichy ofcourse:twisted: a ja polecam zrobienie przejsciowki z 120 na 60mm sam tak mam i spoko dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 a jaki masz wenty 120? Bo mialem 2 i oba strasznie terkotaly na 5V. Ale jak pod pelta to 120 bedzie w sam raz+ V7+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 jakis stary grat ale na 12V jest cichy wymontowalem go z zasilacza od 286 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...