amoniak Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 kce mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 kce mieć nowe ufo czy wrhammera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 kce mieć nowe ufo czy wrhammera ?? myśle że nowe UFO :lol: :lol: :lol: ................to całkiem jak ja :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 AAAAAAAAAAA!! Wlasnie zobaczylem ze mozna juz kupic na www.cenega.pl W Anglii juz rozsylaja do kupujacych, a w Niemczech juz jest wypuszczone ISO! Pare dni i bedzie koniec meczarni. Nie moge sie doczekac :D I pojda precz wszystkie HALO MOHY i inne bzdety :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Niezły wysyp. Chyba niegdy nie zagram w tego Morrowinda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 AAAAAAAAAAA!! Pare dni i bedzie koniec meczarni. Nie moge sie doczekac :D I pojda precz wszystkie HALO MOHY i inne bzdety :> no i meczarnia sie skonczyla :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 8O O_o 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 :twisted: :twisted: Juz jest by Deviance :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 w empiku byla chyba juz wczoraj :) tak sobie pogrywam i narazie spoko , ale brak rewelacji F:BOS mial wedlug mnie lepszy system turowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Na emule jeszcze nie ma...chyba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 W00T!! Wlasnie zasysam, wersje DEViANCE. PS wyszla juz polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 a masz linka do muła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Niestety nie uzywam emule :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 to skad sciagasz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 na torrencie juz jest od pewnego czasu, ale z tego mi strasznie wolno ciagnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 to skad sciagasz ? :) Powiedzmy ze brzydze sie P2P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 nadal nie znam odpowiedzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Na supernovie jest. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 zostało mi 50 % zasysam z Bittorenta, widziałem screenshoty z UFO AFTERMATCH.....szczerze mówiąc cienko to wygląda grafa biedna te wizerunki postaci na dole jakies takie jak sprzez 2-3 lat z KrzyweStudio :wink: ..hmm moze grywalnosc bedzię dobra ale to tez trudno powiedziec....jestem pełen obaw myslę ze nie wytrzyma konkurencji z SilentStorm :roll: ...w SS jest nawet rozwalanie ścian ..no i te gadki ..miodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 a ja wlasnie na DC zobaczylem pliczek DEV-ufoa.bin 750mb i dev-ufob.bin :D - to raczej nie jest ufo: enemy territory :) na emulu podobno tez jest ale ja tego gofna nie uzywam ... co najciekawsze issonews jeszcze nie pokazalo tego ... jedynie www.nforce.nl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 nie mow o emulu gowno tylko dlatego ze ci nie ciagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 No pojawił się już w 2 wersjach na emule. Tylko żeby jeszcze wiedzieć, na jakim serwerze jest tego najwiecej, to by było dobrze :| ( szczególnie wersję PL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Długo na TO! czekałem. MAm nadzieję, że warto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Troche ten system walki mnie wkurza, ale musze sie przyzwyczaic :DTroche ten system walki mnie wkurza, ale musze sie przyzwyczaic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Torrentem straasznie to wolno leci. Ktoś może mi powiedzieć co gdzie i jak w DC - gdzie tego szukać? Bo program mam świeżo zainstalowany i nie znam 'dobrych' hubów 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 A wiecie, że werja PL jak na razie jest zwalona? Nie da rady się nic zainstalować, bo nazwy płyt są złe, z resztą tak jak w angielskiej, tylko tam za któryms tam razem da rady się gra zainstalować :? Trza czekać na jakiś patch lub nową wersję bin-ów/iso. UPDATE- podobno da się zmienić nazwy płyt w programie WINISO. Jak ktoś już dociągnie płytki, niech napisze, jak mu to wyszło i da instrukcję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 O właśnie widze, że są nowe poprawione biny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 nie wiem o jakie usdzkodzoen bin`y chodzi :). Ja nie mam nic uszkodzonego :]. A co do gierkito ejst dokladnie taka jak x-com przed laty :] tylko ze 3d!! Tego mi wlasnie trzeba byo :]. Lubie takie re-make`i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 No, gierka jest swietna, wlaczcie sobie AA i Anizo na maxa. O wiele lepiej wyglada a chodzi tak samo :) PS doszedl juz ktos do Biomasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...