grzesiu Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 ok dzieki tam jakies takie kupy leżą ale jużwiem ze trzeba stanąć w żółtym kwadracie i strzelać dzięki zap omoc No to jeszcze jedno pytanko co zrobić żeby wejść do statku obcych pisze coś że trzeba zdobyć kadłub co mam zrobić żeby go zdobyć i zbadać zestrzel jakis statek ufoków, i najprawdopodobniej pojawi ci sie misja ze rozbił sie wrak statku ufo i musisz go zbadac. Polecisz tam, wykosisz ufoków i jak bedzie koniec misji to bedziesz miał zadanie w bazie badan ze musisz zbadac cos tam cos z kadłubem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Czy ktos mial moze problemy z grafika w tej grze? - u mnie bylo cos takiego ze jak mialem wylaczony w systemie Antialiasing to pojawialy sie w grze (juz nawet przy uruchamianiu) jakies przebicia i w ogole nie dalo sie grac ze wzgledu na dziwny obraz. Po wlaczeniu AA objawy te zniknely ale za to podczas czesci taktycznej gry(misja) zanikaja kawalki obrazu przy przesuwaniu ekranu i tez praktycznie nie da sie grac. Byc moze zmiana sterow by pomogla ale nie mam zamiaru tego robic dla tej gry. Moze co innego pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...