kane81 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Mam zamiar sobie złożyć komputer i pojawił się problem jeśli chodzi o grafikę. :( Zdecydowałem się już na Radka 9100, ale niestety nie mogę jej u siebie dostać. I nie zanosi się, żeby się to miało zmienić. W związku z tym mam do was pytanie, jaką inną karte byście polecili? Cena do 400 zetów, zastosowanie standardowe :wink: :www, filmy, gry itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Było wieeeeele razy. Może uda Ci się znaleść GF4Ti4200 w tej cenie, jeśli nie, GF3TI200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 A nie mozesz z internetu jakiejś kupić? Jak nie 9100 to może jakis 8500le, albo gf4200ti. Na głównej tweaka masz buton do brawkompu i tam akurat wszystko to powinienes dostać. A jak inny sklep to np www.esc.pl Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...