zari Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Witam. Własnie nabyłem tą budke wraz z 360watowym Chieftekiem (1fan). Przede wszystkim to nie wiem jak u was ale u mnie kolor tej obudowy nie jest idealnie czarny a raczej bardzo ciemno grafitowy (troche mi to nie odpowiedało ale w koncu wziąłem). Oznaczenie ma DA-01BD - wiec z tego wynika ze powinna być czarna. Jak to wygląda u was? Druga sprawa to zasiłka... no cóż troche sie zawiodłem. Błędy na poziomie 3% (przy 12V), 2% (przy 5V), i 3,34V (na 3,33V). Myślałem ze błedy będą góra jedno procentowe. zaraz zapuszcze jeszcze prime'a bo to narazie pomiary z biosu i MBM (nieobciążonego). Ale to 11,64V na 12V to mnie trochę zaszokowało. Nawet nie chce myśleć co bedzie jak go obciążę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ale skąd odczytujesz napiecia jak ze speed fana alboz biosu to sobie może w buty te wyniki wsadzić bo płyty przekłamują skołuj miernik i wtedy pogadam to jest mój 666 pościk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 masz rację. skołuję. w tej chwili nie mam. narazie to tylko z MBM i biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Witam. Własnie nabyłem tą budke wraz z 360watowym Chieftekiem (1fan). Przede wszystkim to nie wiem jak u was ale u mnie kolor tej obudowy nie jest idealnie czarny a raczej bardzo ciemno grafitowy (troche mi to nie odpowiedało ale w koncu wziąłem). Oznaczenie ma DA-01BD - wiec z tego wynika ze powinna być czarna. Jak to wygląda u was? moj DX-01B-D-U tez jest grafitowy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Witam. Własnie nabyłem tą budke wraz z 360watowym Chieftekiem (1fan). Przede wszystkim to nie wiem jak u was ale u mnie kolor tej obudowy nie jest idealnie czarny a raczej bardzo ciemno grafitowy (troche mi to nie odpowiedało ale w koncu wziąłem). Oznaczenie ma DA-01BD - wiec z tego wynika ze powinna być czarna. Jak to wygląda u was? moj DX-01B-D-U tez jest grafitowy :roll: dzieki... uspokoiłeś mnie... na początku myślałem ze to jakaś stara wersją niedostępna juz w sprzedaży czy co... ale jeśli tak to spoczko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ale skąd odczytujesz napiecia jak ze speed fana alboz biosu to sobie może w buty te wyniki wsadzić bo płyty przekłamują skołuj miernik i wtedy pogadam POpieram, miernik rulezzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Nawet nie waż się złego słowa powiedzieć o Chieftecu :evil: :wink: Na moim configu 12V trzyma się na poziomie 12,40, a 5V na 4,92 V i to przy jakim obciążeniu. Weź jak radzą przedmówcy miernik i do roboty, to ci uspokoi duszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 moj tez grafit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Witam! Odnosnie koloru budy: chieftec jest czarny, ale tylko z nazwy ;) Tak w ogole wiekszosc obodow ma taki kolor. Jedynie nowy Antec Sonata jest idealnie czarna buda. Co do napiec to miernik prawde ci powie. Rozne mobo roznie czytaja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...