Niemiec Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 sciagnijcie programik i postepujcie zgodnie z instrukcja. Program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 stare (przynajmniej dla mnie) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ooo <span style="color:red;">[ciach!]</span>a prawie z krzesła spadłem.... zajebiste :D :D :D :lol: :lol: :lol: jak dla mnie big lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 beznadziejne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Buahahahahahahaha rozwalilo mnie :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 lol, zniezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 guahjahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 hahahaha naprawde genialne ;] lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 no niezły ten końcowy efekt. ale mogło by być ich trochę więcej ,ktoś się nie postarał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Dlaszego to umnie nie działa. Netscape - otwiera to jako tekst IE i Opera chcą zapisać na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 niki, zapisz to na dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Juz to widzialem ale i tak ROTFL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 U mnie wogóle nie działa: link się otwiera i nic, pisze, że jest gotowe i NIC. Jak zapisze na dysku to pojawia się plik portret.pps i to wszytsko, nie moge go nczym otworzyc. Albo jestem lama, albo nie piłem dzsiaj kawy jeszcze :wink: Hmm Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 U mnie wogóle nie działa: link się otwiera i nic, pisze, że jest gotowe i NIC. Jak zapisze na dysku to pojawia się plik portret.pps i to wszytsko, nie moge go nczym otworzyc. Albo jestem lama, albo nie piłem dzsiaj kawy jeszcze :wink: Hmm Pozdro. a pasz zainstalowanego Power Pointa?? jak nie to zainstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Wysłałem to kumplowi. Spytał z kąd tam jego zdjęcie :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 To by się tajemnica wyjaśmiła - ja nie mam power pointa bo mi szkoda miejsca na hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 OpenOffice wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 OpenOffice wystarczyalbo cos innego co czyta pliki power pointa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ludzie zeby odczytac pliki power pointa wystarczy Power point Viewer - do scigniecia stad : http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=EN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 stareeeee :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...