Robertcik Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Postanowiłem się szarpnąć i kupić Radeona 8500 (klon). Wpadam do zaprzyjaźnionego sklepu i biore Radeona firmy Sapphire. Sprzedawca otwiera pudełko aby nakleić plombe gwarancyjną i wyjmuje ............. KARTE Z NAPISEM NA LAMINACIE ATI TECHNOLOGIES INC. !!!!!!!!! NA WIATRAKU TEZ WIDNIEJE NAKLEJKA ATI !!!! FACET PATRZY NA MNIE, JA NA NIEGO, PO CZYM WYRYWA DO RESZTY PUDEŁEK Z NIBY KARTAMI SAPPHIRE. Okazuje się, że we wszystkich są karty ATI! Cena 660 zł 8O Momentalnie dzwoni do zaopatrzenia aby zatrzymali dla niego jeszcze jakieś 15 sztuk kart z tej serii Sapphire. Dobra ochłoneliśmy troche po wrażeniach. Sprzedawca władował inną z kart do kompa i drugi SZOK ! Zamiast zapowiadanego taktowania 250/250 powerstrip pokazuje 250/275 !!!! Sprzedawca wygląda jakby miał zaraz zemdleć, ja też 8O . Dzwoni znowu do hurtowni "Wiecie co, zostawcie mi 20 kart z tej serii". Płace 660 zl i wychodze szczęśliwy z moją kartą. Sprzedawcę jego kumple chyba zaczeli reanimować :D Nie chce Ciebie załamywać ale to samo mam na karcie R9700Pro (też jest nakleja ATI - na wentylatorze i napis nalaminacie ATI Technologies . inc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Dreggo fajnie by było jak by jeszcze te LINKI działały :/ Zrób coś z nimi bo też bym chciał zobaczyć wyniki :) ten post pochodzi z lipca.. wiec skasowal :)) zreszta mnie to tez interesuje:) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 hehhehe 9 lipiec :lol: , tak właściwie to popatrzcie na radki na tej stronce www.pcprojekt.pl to są też (?) built by ati za 650 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 ja tam wybralem gf3 gainwarda i jestem zadowolony, bo nvidia dala stery pod linuxa, a ati niewiem. no wlasnie w mandraku 9, ktorego tylko i wylacznie mam na dysku :) jest obsluga radkow zwyklych (czyli rowniez 7500) oraz 8500, oczywiscie z 3d. Ja natomiast musze sie meczyc z trybem vesa i 60 hz i czekac na xfree86 4.3.0 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...