Skocz do zawartości
27

palmino vs palomino... ?

Rekomendowane odpowiedzi

ble ble ble mam procka athlon 1.7 xp (palomino) i jakies graty w kompie :D (joke of courz) i kcialem was skillowcow zapytac sie jaka jest roznica pomiedzy palomino a palmino a jesli tak to jakie i czy tak samo dobrze sie kreca ?

btw seria procka pr2127 (tak przynajmniej bylo w sandrze napisane)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Palomino, procek wykonany w technologii 0.18 um.Niema takiego procka/jadra jak palminio.Najlepsza seria z proców 0.18um to był AGOIA (ponoć) , ja miałem takaserie i na wodzie smigała stabilnie jako 2300+.Aha te proce (0.18um) w porównaniu do dzisiejszych antków na technologii 0.13um JIUHB AUIHB AUXHB wcale sienie kręciły :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Roznica miedzy "Palomino" a "Palmino" to dokladnie jedna litera ,a konkretnie "o" buahahahhaha :D

wyjdz i zamknij za soba drzwi zjebie
Ze sie wtrace... Radzilbym nowemu tutaj koledze zmienic ton, bo to kolega moze wyjsc i juz nie moc wejsc...

A pozatym to jesli takie pytanie zadajesz to mogles sprawdzic jaka masz seriw procka, w tym celu musisz wylaczyc kompa :lol:

zdjac radiator :lol: i zobaczyc napisy na jadrze

:D

odpisz wszystko i wroc to pogadamy :P

GRZECZNIEJ KURNA :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Roznica miedzy "Palomino" a "Palmino" to dokladnie jedna litera ,a konkretnie "o" buahahahhaha :D

a TY nie chcesz WYJSC ??? Kultury w domu nie nauczyli ??? 1 i ostatnie ostrzezenie albo rozmowa w normalnym tonie albo zakonczymy konwersacje !! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a TY nie chcesz WYJSC ??? Kultury w domu nie nauczyli ??? 1 i ostatnie ostrzezenie albo rozmowa w normalnym tonie albo zakonczymy konwersacje !! :evil:
NA WIEKI...

AMEN :D :lol:

Boze wspolczuje Wam takich userow chlopaki moderatorzy. U mnie byl tylko jeden taki poj.. :D, ale juz dawno bana dostal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie jest iq ani wiek tylko ulubiony numerek ;] , thx panu FumFel_20 ze wytlumaczyl o co chodzi , a jesli chodzi o sposob w jaki sie odnioslem do pana RaV[666] to przepraszam moderatorow i samego autora ale co byscie zrobili gdy macie konkretne pytanie i zwracacie sie z nim na forum (o ile wiem najlepsze w polsce o sprzecie) a tu jakis koles wyskakuje z jakas odpowiedzia z poOpy?

EOT topic mozna zamknac albo skasowac bo chyba nikomu sie nie przyda

pozdruffka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie jest iq ani wiek tylko ulubiony numerek ;] , thx panu FumFel_20 ze wytlumaczyl o co chodzi , a jesli chodzi o sposob w jaki sie odnioslem do pana RaV[666] to przepraszam moderatorow i samego autora ale co byscie zrobili gdy macie konkretne pytanie i zwracacie sie z nim na forum (o ile wiem najlepsze w polsce o sprzecie) a tu jakis koles wyskakuje z jakas odpowiedzia z poOpy?

EOT topic mozna zamknac albo skasowac bo chyba nikomu sie nie przyda

pozdruffka

wdł. zyczenia . i aby się to wiecej nie powtórzyło :D 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...