sowa85 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 witam :) mam mały problem z kompem, nie wiem dokładnie o co chodzi :( Raz na jakiś czas jak mam włączonego kompa słyszę taki odgłos jakby mi się dysk wyłączał i po tym komp juz wogóle nie kontaktuje :( Nie wiem czego to może być przyczyna, może zasilacz (300W noname :oops: ). zaczeło to się mniej-więcej jak sobie kupilem nowego procka (XP 1800+) i zacząłem go wkrecać. czego to może być wina ??? z góry dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 prawie na 100 % zasilacz - ja po wozeniu nowej grafy mialem to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 witam :) mam mały problem z kompem, nie wiem dokładnie o co chodzi :( Raz na jakiś czas jak mam włączonego kompa słyszę taki odgłos jakby mi się dysk wyłączał i po tym komp juz wogóle nie kontaktuje :( Nie wiem czego to może być przyczyna, może zasilacz (300W noname :oops: ). zaczeło to się mniej-więcej jak sobie kupilem nowego procka (XP 1800+) i zacząłem go wkrecać. czego to może być wina ??? z góry dzieki A bez krecenia chodzi dobrze? Ja bym uwazal jezeli zasilacz daje takie zmiany i nie krecil jednak, albo zmienilbym najpierw zasilacz.. Strzezonego Budda strzeze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...