Skocz do zawartości
Watcher

ECS Nforce2 400 Ultra już jest!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

ECS N2U400-A ver.1.0 to plyta oparta na chipsecie Nforce2 400 Ultra z mostkiem południowym MCP. Jest to tanie rozwiazanie - jak to u ecs's bywa. Żadnego soundstorma firewire i serialata nie ma co oczekiwać. Ciekawe jak sie bedzie na niej kręcić :lol:

tu jest info po polsku:

http://www.pclab.pl/?art=&sid=6395&mode=nested&order=0

i po angielsku:

http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro...065078412,60393,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeeeee raczej nie ma sie czym cieszyc ;) rewelacja pewnie zadna nie bedzie jak to ecs wszystko tanio i dla mas 8)eeeeeee raczej nie ma sie czym cieszyc ;) rewelacja pewnie zadna nie bedzie jak to ecs wszystko tanio i dla mas 8) jednak czy niezawodnie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najciekawsze że o ECS wypowiadają sięludzie, którzy od co najmniej 5 lat mają płyty innych firm niż ECS. a 5 lat to mnóstwo czasu w komputerach a K7S5A i L7S7A2 sąna prawdę udane.

zobaczymy co potrafi ECS na nF2, przy cenie 300zł będzie hicior jak siępatrzy, oby tylko podnoszenie napięcia poprawili względem L7S7A2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najciekawsze że o ECS wypowiadają sięludzie, którzy od co najmniej 5 lat mają płyty innych firm niż ECS. a 5 lat to mnóstwo czasu w komputerach a K7S5A i L7S7A2 sąna prawdę udane.

zobaczymy co potrafi ECS na nF2, przy cenie 300zł będzie hicior jak siępatrzy, oby tylko podnoszenie napięcia poprawili względem L7S7A2.

hmm...to ja wole coś na kt600 np.msi - 50 zł dokłądam i mam spoko mobo i pewnie lepiej się kręcące

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm...to ja wole coś na kt600 np.msi - 50 zł dokłądam i mam spoko mobo i pewnie lepiej się kręcące

to lepiej dolozyc jeszcze 10zl do solkka frn2-l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PYTANIEE ;-)

fumfel -> ecs moze stac <<<300 :-) a jak by stala 250-260 no to sie szykuje bestseller ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PYTANIEE ;-)

fumfel -> ecs moze stac <<<300 :-) a jak by stala 250-260 no to sie szykuje bestseller ;-)

Szczerze :?: i tak bym nie kupił - serio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczekaj jeszcze na testy moze bedzie hit! soltek mogl zrobic tania plyte ecs moze zrobic tansza, przy takiej niskiej cenie starczy zeby w biosie bylo co trzeba i zeby dzialala zgodnie ze specyfikacja -> fsb 200, dodajac wydajnosc na srednim nforsowym poziomie i brak problemow - otrzymamy bardzo powazna konkurencje przede wszystkim dla wszystkiego na kt400 (cenowo) a i nforsowa brac sie moze powoli kopsac w pory ;-) ;-) no tylke zeby pierwszy nie nakopsal ecs :lol:

zobaczymy jak plyta bedzie...

moim zdaniem moze niezle zamieszac :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i znowu wypowiadaja sie ludzie o ecs nie majac zadnych produktow tej firmy. żałosne.

no zgadza się, nie mając bo zmądrzeli i już nie mają ,(ja miałem K7S5A:) nie moowie ze kazdy ecszit to szit :) w końcu jest to jeden z najwiekszych producentow mobo na swiecie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...