poca Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Widziałem jedynke, ale o dwójce w ogóle nie słyszałem. Oglądał już ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 no wieki temu :) i IMO zero niczego od tak słabego filmu z idiotycznym zakończeniem radzę się trzymać z daleka http://film.onet.pl/8661,film.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 chyba z rok temu - CHAŁA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Uwazam ze calkiem interesujacy chodz nie tak inowacyjny jak pierwsza czesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 HEh stary film. A lipa niesamowita. Spodziewalem sie czegos znacznie lepszego. To byl stracony czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 elo film, kiepski czysta komercja , nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 nie jest taki zly. ogolnie prawie to samo co w I tylko dowiadujemy sie kilku nowych rzeczy ;) troche przekombinowane jak babka skacze w ta czarna dziore :P ale ogolnie jeszcze bardziej zamotany jak I mi sie podobal 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ejo co wy chcecie mi sie podobala zarowno jedynka jak i dwojka i obie posiadam na cd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ja oglądałem najpierw 2 potem 1 więc dla mnie az tak zły nie był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 LIPA NIESAMOWITA. Jedynka zreszta tez - moze troche mniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Czesc 1 lepsza ale dla fanow gatunku i 2 fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ejo obie sa zajefajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 lipa jak nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 beznadzieje prawie to samo co w jedynce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 beznadzieje prawie to samo co w jedyncezgadza sie ale nie znowu az takie straszne <span style="color:red;">[ciach!]</span>o ! nie przesadzajcie sa gorsze filmy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 NO COMENTs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Pierwsza część wywarła na mnie ogromne wrażenie. Byłem w kinie - super. Fakt - film do obejrzenia tylko raz. Druga część pojawiła się dość dawno ni stąd ni z owąd, obejrzałem ale taka w kit... Ale jest przecież duuuużo filmów o wiele gorszych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ejo ludzieale ja ten film lubie za pomysl - zrobic film w kilku pokoikach - a 2 czesc za to ze jeszcze potrafili na tym zrobic 2 czesc i to w jednym pokoiku :) - dla mnie great!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 mówiac krótko film zrobiony na siłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jak ma byc Cube II to raczej ciezko by sie roznil pomyslem od Cube'a I. A ze Cube'ie pomysl jest najwazniejszy - stanowi zaskoczenie i cala istota filmu to w Cube'ie II pomysl juz nie jest zaskoczeniem. Mi sie obie produkcje podobaly - lubie zakrecone filmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...