stranger Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 gdzie mogę tanio kupić radeona 9800 od herculesa, najtaniej narazie znalazłem w ESC za 1410 zl (z vat), gral sprawdzałem gdzie jeszcze? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 www.infocom.pl - mozesz potargowac u nich ciezko znalesc taniej niz w ESC... obok Grala w Jantarze jest sklep-zawsze maja taniej niz w Gralu (zlotowke do kilku ale zawsze :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 www.infocom.pl - mozesz potargowac u nich ciezko znalesc taniej niz w ESC... obok Grala w Jantarze jest sklep-zawsze maja taniej niz w Gralu (zlotowke do kilku ale zawsze :) ) w infocom maja 9800 pro drozszego od esc o jakis 250 zl to chyba nie maja cen takich gdzie po wytargowaniu suma mnie zadowoli:-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 co innego jak sie targujesz o jeden podzespol a jak o caly zestaw... :wink: napisalem, ze ciezko bedzie znalesc taniej w Gdansku :) ale powodzenia w szukaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 co innego jak sie targujesz o jeden podzespol a jak o caly zestaw... :wink: napisalem, ze ciezko bedzie znalesc taniej w Gdansku :) ale powodzenia w szukaniu ok , thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...