kosmo Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Jak w temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 A po co to robic? Przecież on sie włącza tylko po niepoprawnym zamknieciu systemu(zwykle po awarii) więc lepiej zeby sprawdził dysk. W zadsadzie na poprawnie działającym systemie on sie nigdy nie włącza więc po co go jeszcze wyłaczać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Wystarczy nacisnac byle jaki klawisz podczas odliczania 10-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Tak ale ja chce żeby sie wogole nie włączał mimo że system byl żle zamkniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Poztawić system na partycjii NTFS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Cytat Poztawić system na partycjii NTFS :) to wiem, ale czy jest jakies rozwiazanie na FAT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Cytat Poztawić system na partycjii NTFS :)Na NTFS tez sie chkdsk włącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 http://forum.pcmaniak.pl/viewtopic.php?t=2656 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Cytat Cytat Poztawić system na partycjii NTFS :)Na NTFS tez sie chkdsk włącza. Mi się nie włączył nigdy na NTFS 8) Chciałem dobrze..... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1973 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam serdecznie Mozesz rowniez sprobowac tej opcji: 1.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager 2.Zmień wartość BootExecute z autocheck autochk * /... na: autocheck autochk * Pozdrawiam -- Przemysław Frąc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...