Drzon Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 i know. Plyta wyciaga chyba cos kolo 200 wiec 133 powinno pojsc no problem. Jak tylko znajde czas to sie za to wezme. Thnx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ja jak tylko zmienie swoje pamiatki na lepsze (planuje OCZ 400Mhz) to wycisne ze swojej plyty wszystko co sie da czyli ustawie durnia na szyne 166Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzon Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Qrde. No i po trudnym boju (komp raz wstawał, raz nie, raz piszczał, raz wywalal z windowsa) wreszcie puscilem durnia na 10*140 i chodzi stabilnie ale wyniki w 3d Marku sa indentiko jak wczesniej. Jedno co zauwazylem, to ze w CCR mam troche lepsze wyniki dla pamieci ale zato niektore parametry procka (integer i jescze cos) spadly(!) wiec w sumie wychodzi znowu na to samo... nie wiem, moze zeczywiscie zdrki sie nie nadaja do tej plyty. W przyszlym tygodniu powinienem juz miec DDR wiec wtedy poeksperymrntuje. Pozdro dla wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mam pytanko.... Jak myślicie, czy Duron1300 pujdzie na szynie 133 bez podnoszenia Vcore? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Bez zmiany mnoznika? watpliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...