Skocz do zawartości
FumFel_20

Dlaczego natura odrzuca męskość?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

POlecam ten artykół http://tygodnikforum.onet.pl/1134807,0,569...26,artykul.html

A ja zawsze myślałem że Kobieta to stworzenie Boże - powinna stać w oborze :lol:

Pod tym względem mężczyźni wyglądają jak "sfuszerowane kobiety"

hmmm.....

Sykes wylicza, że po kolejnych pięciu tysiącach generacji, czyli za około 125 tysięcy lat, panowie wedle wszelkiego prawdopodobieństwa znikną z powierzchni ziemi.

8O 8O

Medycyna prenatalna bada obecnie możliwość zastąpienia mężczyzny w procesie reprodukcji

:roll:

Czekam na sugestie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu nasi przodkowie przez pare milionow lat przetrwali ? i nic im nie bylo ??

predzej zydzi w stanach zaczna wymierac na choroby genetyczne jak teraz wprowadzili ten system malzenstw, nie zdziwie sie jak za kilka generacji chrob bedzie tyle ze nie beda w stanie sie rozmnazac (nie bierzcie mnie za naziste czy cos w tym stylu !!), po prostu zbyt duze podobienstwo genetyczne i papa....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak jestesmy optymistami, wszak w procesie ewolucji gatunek ludzki do tego czasu zniknie (to jest tego dowod) a pojawi sie nowy, lepiej przystosowany... :(

YETI :D

Ja tam się nie boje niczego Carpe diem i tyle, a co bedzie za 125 tys. lat to już wogóle mam gdzieś.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A łyżka na to - niemożliwe, kobiety nie dadzą sobie bez nas rady (i vice wersa):

Gdyby faceci mieli całkiem zniknąć, wiele kobiet nie znalazłoby odpowiedzi na kilka ważkich pytań. Kto zabije pająka w sypialni? Kto zreperuje sportowy kabriolet "dla dwojga"? No i kogo przyjaciółki będą obgadywać całymi wieczorami?

:wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A łyżka na to - niemożliwe, kobiety nie dadzą sobie bez nas rady (i vice wersa):

Gdyby faceci mieli całkiem zniknąć, wiele kobiet nie znalazłoby odpowiedzi na kilka ważkich pytań. Kto zabije pająka w sypialni? Kto zreperuje sportowy kabriolet "dla dwojga"? No i kogo przyjaciółki będą obgadywać całymi wieczorami?

:wink: :lol:
:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi