Asker Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Witam.. i prosze o pomoc.. siedze na modemie wiec prosze o wyrozumialosc jesli to bylo... Jaki mi polecicie AP/router do SDI? wiem ze sa takie ktore obsluguja neo ale czy i obsluza SDI? D-Link 614+ bedzie ok? jak zna ktos cos tanszego i w miare dobrego to prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Jakbyś nie zauważył temat o routerach jest przyklejony, dobór routera/ap był poruszany wielokrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 tak...tylko chodzi mi o router radiowy do sdi... a wszystko jest do neo ... szukac na modemie to wiadomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...