combat Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Mam takie pyatnie, jestem podpiety do internetu za sprawa Telewizji Kablowej Poznan. Mam Cable modem Thompson ktory komunikuje sie z moim kompem przez USB. I teraz pytam czy po zastosowaniu Karty sieciowej jakosc polaczenia wzrosnie( predkosc stabilnosc itp) Gdyz narazie niejestem zbytnio zadowolony z USB tzn niewiem czy to tego wina. Czy beda to znaczace zmiany? I Czy wystarczy LG LNIC-10/100AW PCI BOX (33zl- Znak i Komputronik) zeby odczuc jakas roznice? Czy musze wiecej wladowac w ta karte... z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 O połączeniach było, co do karty kup najzwyklejszą sieciówkę na realtek'u (chyba to lg jest, lg posysa) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 No ale to niejest odp na moje pytanie... Bo jezeli nic sie niepoprawi to nie widze sensu kupna owej. Wiec bedzie lepiej czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 mam identyczny mode i uzywam go na USB i jestem zadowolony wiec to chyba nie kwestia samego modemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 bedzie lepiej, bo bedziesz mniej obciazal proca, ale przy Twoim konfigu to nie wiele robi :P bedziesz mial wolne usb :P teorytycznie sie powinno cos poprawic, ale nic nie gwarantuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Mam podłączenie przez modem Itracom USB z Dialogu na ISDN-ie. Ale mi rozłącza. Mam też sieciówkę w kompie. Czy mam to zrobić przez łącze cyfrowe za pomocą skrętki nieskrosowanej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiriit Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 bedzie lepiej, bo bedziesz mniej obciazal proca, ale przy Twoim konfigu to nie wiele robi :P bedziesz mial wolne usb :P teorytycznie sie powinno cos poprawic, ale nic nie gwarantuje i sieciowka poleci na 100Mb a na usb tyle nie wyciagnie wszystko zalezy tylko od tego czy jest to mu potrzebne w kablowkach zazwyczaj jest modem i usb i nic wiecej nie potrzeba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...