pci Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 mam pytanie czy komunikator tlen obsługuje konta gadu gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 mam pytanie czy komunikator tlen obsługuje konta gadu gadu Oczywiście że obsługuje ,normalnie masz ludzi z gg i tlena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Nie mozna tylko przesyłac plików do uzytkowników GG ale poza tym obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a nie wie ktos może co oznaczają (przy niektórych skórkach Tlena) ikonki komputerka z zieloną, pomarańczową albo czerwoną kropką. Znajdują się na liście obok zapisanych przeze mnie kontaktów (NIE NA WSZYSTKICH). Z takim zapytaniem spotkałem się juz na wielu forach i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a nie wie ktos może co oznaczają (przy niektórych skórkach Tlena) ikonki komputerka z zieloną, pomarańczową albo czerwoną kropką. Znajdują się na liście obok zapisanych przeze mnie kontaktów (NIE NA WSZYSTKICH). Z takim zapytaniem spotkałem się juz na wielu forach i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi 1646501[/snapback] o losie, jak sie instaluje plugin (tutaj ppft.tpl) to sie czyta README !! zielona - polaczenie p2p pomaranczowa - polaczenie za firewallem czerwona - brak polaczenia o ile pamietam to jest jeszcze szara, wtedy ktos nie ma nas na liscie... chyba niczego nie pokopalem a next time to wszystko o tlenie etc mozna znalesc na ekipa.tlen.pl i na tamtejszym forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a wie ktos jak sie wysyla z tlena obrazki?? ostatnio dostalem wiadomosc, ze po zaktualizowaniu tlena na nowa wersje da sie to jakos robic... ale jak - nigdzie nie widze zadnej ikonki do wklejania, a przeciagac nie mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) a wie ktos jak sie wysyla z tlena obrazki?? ostatnio dostalem wiadomosc, ze po zaktualizowaniu tlena na nowa wersje da sie to jakos robic... ale jak - nigdzie nie widze zadnej ikonki do wklejania, a przeciagac nie mozna 1646595[/snapback] only obrazki Tlen - Tlen. w okienku menu -> wyslij obrazek ;] btw, obrazgi Tlen - GG jest plugin pikczer [dostepny na w/w stronie] a ppft nie polecam bo z regoly nie dziala lub powoduje errory Edytowane 13 Września 2005 przez narkoman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Mam takie pytanie: Czy jest możliwość wyłączenia w Tlenie i GG wyskakujących okienek reklam przy uruchomieniu programu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Mam takie pytanie: Czy jest możliwość wyłączenia w Tlenie i GG wyskakujących okienek reklam przy uruchomieniu programu ? tak! - jest taka mozliwosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Dziękuje :). A troszke więcej informacji, np. jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 A troszke więcej informacji, np. jak ? TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Dziękuje bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Dziękuje :). A troszke więcej informacji, np. jak ? trzeba zainstalowac plugin bannerkiller - u mnie sie sprawdza bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Może troszke OT, ale mozna zamiast tlena mirandy użyć - nie ma reklam, łapie kontakty z gg i tlena, przesyła pliki, zabiera mniej ramu i robi jeszcze kilka innych rzeczy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) mozna zrobic jeszcze inaczej :P mozna uruchomic gg, tlen, wp kontakt, jabber, icq, msn itp w konnekcie :P a do tego robi takze wiele innych ciekawych rzeczy :P p.s. ja sie jakos do mirandy nie moge przemoc :P Edytowane 23 Listopada 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...