Skocz do zawartości
macialek

Do 3miejskiej braci internetowej

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie wkroczylem na nowa droge studenckiego zycia, albo nawet cierpienia. Chcialbym zalozyc sobie jakies tanie lacze internetowe. Mieszkam w Oliwie, na ulicy Beniowskiego, miedzy Pomorska a Piastowska. Jedyne co sie dowiedzialem jak na razie, to to, ze moge sobie zalozyc neostrade albo chello... Tylko ze to troche za drogie na studencka kieszen, a w okolicy nie ma nikogo do podzialu... Bede wiec wdzieczny za wszelkie informacje o laternatywnych mozliwosciach, najlepiej z namiarami kontaktowymi. I nie piszcie ze ktos juz o to pytal, bo przegldalem forum i tylko o innych rejonach sie wywiedzialem.

Pomozcie!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie o to sie pytam czy ktos moze cos wie? nie znam nikogo z otoczenia, ogloszen na slupach nie ma, wiec skad ja mam wiedziec czy tu jakas radiowka funkcjonuje... dzwonilem do jakiejs jednej, bodajze pro-futuro, to powiedzieli owszem, ze jestem w zasiegu, ale 980zl na start...jak na biednego studenta to za duuuuuuuzooooo!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ul Beniowskiego jest dosc duza okresl dokladniej gdzie siedzisz? (tylko nie numerkami bo to mi nic nie powie)

Na wysokosci MTG maja net - musialbys sie popytac w tych domkach jednorodzinnych na np. ulicy Fromborskiej dokladnie nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi