macialek Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Wlasnie wkroczylem na nowa droge studenckiego zycia, albo nawet cierpienia. Chcialbym zalozyc sobie jakies tanie lacze internetowe. Mieszkam w Oliwie, na ulicy Beniowskiego, miedzy Pomorska a Piastowska. Jedyne co sie dowiedzialem jak na razie, to to, ze moge sobie zalozyc neostrade albo chello... Tylko ze to troche za drogie na studencka kieszen, a w okolicy nie ma nikogo do podzialu... Bede wiec wdzieczny za wszelkie informacje o laternatywnych mozliwosciach, najlepiej z namiarami kontaktowymi. I nie piszcie ze ktos juz o to pytal, bo przegldalem forum i tylko o innych rejonach sie wywiedzialem. Pomozcie!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 cze. jutro sie spytam w budzie, bo mam paru kolesi z piastowskiej to Ci powiem co tam jest ;] pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 bede wdzieczny, moze ktos jescze cos wie? bo nie chce wyladowac na pakiecie 30h tpsy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 zasiegnalem jezyka w budzie..... albo neo albo chello.... tzn jest tam jakas siec, ale podobno ledwo zipie (male lacze + pelno kazzowiczow itp :?)..... zostaje neo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 no to doopa... kurde, gdansk taka aglomercja, a porzadnej stalki nie mozna sobie podpiac... bida kurde, bida :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 moze jednak ktos jeszcze cos wymysli?Czekam na info... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 moze jakas radiowka jest w poblizu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 no wlasnie o to sie pytam czy ktos moze cos wie? nie znam nikogo z otoczenia, ogloszen na slupach nie ma, wiec skad ja mam wiedziec czy tu jakas radiowka funkcjonuje... dzwonilem do jakiejs jednej, bodajze pro-futuro, to powiedzieli owszem, ze jestem w zasiegu, ale 980zl na start...jak na biednego studenta to za duuuuuuuzooooo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 ul Beniowskiego jest dosc duza okresl dokladniej gdzie siedzisz? (tylko nie numerkami bo to mi nic nie powie) Na wysokosci MTG maja net - musialbys sie popytac w tych domkach jednorodzinnych na np. ulicy Fromborskiej dokladnie nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 okreslilem sie na wstepie!!! pomiedzy pomorska a piastowska odccinek!!:) i co to jest MTG? ide Fromborskiej szukac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 A to juz wiem dokladnie gdzie... Ale nie ma pojecia jak tam jest z netem. :D Ja mieszkam na zabiance czyli ZA pomorska :) a tam sa normalnie DSL'e w blokach i 3 firmy walczace o klientow :D MTG = Miedzynarodowe Targi Gdanskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 ee tam bloki :) tam maja pole do popisu...a w jednorodzinnych posucha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...