pci Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Co o nim sądzicvie zależy mi na ciszy http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7194&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 wydaje się na prawdę spox. śmieszna jest jedna rzecz : ZASTOSOWANIE: Procesory AMD Duron, Athlon, Athlon XP (Socket 462) do 3400+ GHz i więcej/ INTEL (Socket 370) wszystkie częstotliwości. 3400 GHz i więcej to on raczej nie ochłodzi :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Tam jest 3400+ - czyli do 2.3 GHz i wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Tez sie nad nim zastanawiam wydaje sie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 a mam socket 370 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Przydał by się jakiś teścikPrzydał by się jakiś teścikPrzydał by się jakiś teścik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 JA tam sie zastanawialem nawet nad tym ale w efekcie kupuje Volcano 11:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 JA tam sie zastanawialem nawet nad tym ale w efekcie kupuje Volcano 11:)eee bład silent jest lepszy od 11 lezy własnie u mnie na procu - na high jest cichszy nawet od zalmana 7000 , ale niestety mniej wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 JA tam sie zastanawialem nawet nad tym ale w efekcie kupuje Volcano 11:)eee bład silent jest lepszy od 11 lezy własnie u mnie na procu - na high jest cichszy nawet od zalmana 7000 , ale niestety mniej wydajny A gorszy od V11 jesli chodzi o wydajnosc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 jak było na v11 to juz nie pamietam -zreszta teraz "lece" na abicie a v11 kiedys miałem przez chwilę jak miałem w budzie epoxa wiec nie bedą te porównania miarodajne-ale na pewno wydajniejszym ale sboost jest naprade spox coolerkiem -pod warunkiem ze nie chodzi na low - wtedy wydajnosc jest słaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Bartezjusz a możesz zapodać jakieś konkretne temperaturki procka chłodzonego BOOSTem ?? Taki mini teścik :) Zastanawiam sie juz od jakiegoś czasu nad jego kupnem..... :?: :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 http://tweakers4u.de/new/do.php?include=te...oost/seite1.php już było na forum test Mam pytanie z angiela u mnie lipa czy ten CPU wydziela 97W ciepła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Volcano 11 gorszy?? JA mam 1700XP i chce go na jakieś 2,2 - 2,3 GHZ przekręcić... Czy Silent bedzie dobry w tym celu?? Bo mój obecny TITAN troszkę zbyt słabt jest:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Volcano 11 gorszy?? JA mam 1700XP i chce go na jakieś 2,2 - 2,3 GHZ przekręcić... Czy Silent bedzie dobry w tym celu?? Bo mój obecny TITAN troszkę zbyt słabt jest:)) A przecierz co do hałasu to w V11 jest płynna regulacja wiec mozna osiagnac odobny halas jak przy SILENt czy sie myle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 tak ale w tedy jest b. mało wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 O z tego testu wyszło ze jest bardzo dobry :D chyba go kupie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 No i kupilem SilentBoosta:) Jestem zadowolony choć 21 Db to on na 10000% nie ma;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...