Skocz do zawartości
jakac

vdd NF7-S

Rekomendowane odpowiedzi

panowie możecie mi przetłumaczyć zdanie:

If the resistor is damaged beyond repair or has been completely removed, you can replace it with a 10 ohm resistor (if your soldering skills are good enough!) and do the mod as shown below:

Cały tekst kumam a tego jakos nie

artykuł znajduje sie http://www.motherboardfaqs.com/article.php?14.255 jest to 4 punkt ostatnie zdanie

Nie wiem jaka jest róznica przy modzie z ostatniego a przedostatniego obrazka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie możecie mi przetłumaczyć zdanie:

If the resistor is damaged beyond repair or has been completely removed, you can replace it with a 10 ohm resistor (if your soldering skills are good enough!) and do the mod as shown below:

Cały tekst kumam a tego jakos nie 

artykuł znajduje sie http://www.motherboardfaqs.com/article.php?14.255  jest to 4 punkt ostatnie zdanie

Nie wiem jaka jest róznica przy modzie z ostatniego a przedostatniego obrazka

Ja to rozumie tak:" jezeli rezystor bedzie zepsuty przed naprawieniem albo przed calkowitym wymienieniem mozesz zastapic go 10 omowym rezystorem(jezeli twoje umiejetnosci lutowania sa "dobre") i mod powinien wygladac jak ponizej" ja to tak rozumie za wszelkie bledy sorry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym przetłumaczył tak ;) :

jezeli rezystor jest zepsuty tak że nie da sie go naprawić albo został całkowicie usuniety mozesz go zastapic 10 ohm rezystorem (jezeli twoje umiejetnosci lutowania sa wystarczająco dobre) i robiąc moda tak jak pokazano ponizej

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym przetłumaczył tak ;) :

jezeli rezystor jest zepsuty tak że nie da sie go naprawić albo został całkowicie usuniety mozesz go zastapic 10 ohm rezystorem (jezeli twoje umiejetnosci lutowania sa wystarczająco dobre) i robiąc moda tak jak pokazano ponizej

Dołączona grafika

teraz wszystko jest jasne :D Nie wiem czy warto robic takiego moda jeżeli tak łatwo jest uszkodzić rezystor na płycie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi