jakac Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 panowie możecie mi przetłumaczyć zdanie: If the resistor is damaged beyond repair or has been completely removed, you can replace it with a 10 ohm resistor (if your soldering skills are good enough!) and do the mod as shown below: Cały tekst kumam a tego jakos nie artykuł znajduje sie http://www.motherboardfaqs.com/article.php?14.255 jest to 4 punkt ostatnie zdanie Nie wiem jaka jest róznica przy modzie z ostatniego a przedostatniego obrazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 panowie możecie mi przetłumaczyć zdanie: If the resistor is damaged beyond repair or has been completely removed, you can replace it with a 10 ohm resistor (if your soldering skills are good enough!) and do the mod as shown below: Cały tekst kumam a tego jakos nie artykuł znajduje sie http://www.motherboardfaqs.com/article.php?14.255 jest to 4 punkt ostatnie zdanie Nie wiem jaka jest róznica przy modzie z ostatniego a przedostatniego obrazka Ja to rozumie tak:" jezeli rezystor bedzie zepsuty przed naprawieniem albo przed calkowitym wymienieniem mozesz zastapic go 10 omowym rezystorem(jezeli twoje umiejetnosci lutowania sa "dobre") i mod powinien wygladac jak ponizej" ja to tak rozumie za wszelkie bledy sorry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 dzieki za przetłumaczenie zdania sam sobie też tak tłumaczyłem IMHO dla mnie to bezsensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 dzieki za przetłumaczenie zdania sam sobie też tak tłumaczyłem IMHO dla mnie to bezsensu jakies pajace to pisaly chyba 8O Dla mnie to tez bezsensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ja bym przetłumaczył tak ;) : jezeli rezystor jest zepsuty tak że nie da sie go naprawić albo został całkowicie usuniety mozesz go zastapic 10 ohm rezystorem (jezeli twoje umiejetnosci lutowania sa wystarczająco dobre) i robiąc moda tak jak pokazano ponizej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ja bym przetłumaczył tak ;) : jezeli rezystor jest zepsuty tak że nie da sie go naprawić albo został całkowicie usuniety mozesz go zastapic 10 ohm rezystorem (jezeli twoje umiejetnosci lutowania sa wystarczająco dobre) i robiąc moda tak jak pokazano ponizej teraz wszystko jest jasne :D Nie wiem czy warto robic takiego moda jeżeli tak łatwo jest uszkodzić rezystor na płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...