Quill Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Mam problemik z wentylatorem do obudowy. Kupilem go zeby temperatura mi spadla a ona wzrosla! Mi sie wydaje ze cos jest nie tak z obrotam bo bez wentyla (drugiego) mialem 3500 a teraz mam 3000 obrotow! co jest? Macie jakies sugestie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Napisz jakiej firmy to cudo kupiłeś :D będziemy wiedzieć o czym mówimy :idea: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Cooler Master 2500RPM Sorry zapomnialem o tym szczegule :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 hmmm, to ciekawe, nie wiem jak to zrobiles ale jestes zdolny, jaka to obudowa??? najlepiej daj linka do zdjec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Spoko juz sie chyba naprawilo... Teraz jest 40 stopni a nie 45 to juz luz jest bo zawsze w upal mialem 43. A zdjec nie mam i 3100 nadal jest...dziwne... Moze to przez wentyl na procku? A boxowy wentylator do P4 ma regulacje predkosci? Bo jak tak to juz wiem co sie stalo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...