arthi Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Mam zamiar podkrecic Radeon 8500 "build by ati" z pamieciami Hynix 3,3ns (mam takie dwa, jeden sprzedaje). Prawdopodobnie w gre wchodzi rowniez zwiekszanie napiec glownie na pamieciach, choc chipset tez dostanie swoje... Zastanawiam sie co bedzie lepsze, pociety, stary, aluminiowy radiator pamietajacy jeszcze czasy AMD 233Mhz, ewentualnie ciut wiekszy z durona, oba dosc wysokie i masywne, czy moze to: http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=86 Mialem okazje ogladac te malenstwa i nie wygladaja imponujaco, wiec chcialbym wiedziec, jak sprawuja sie u Was w akcji?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 na 8500 by mi bylo szkoda wydawac 50zl na radiatory na pamieci... - potnij ten radiator co masz - IMHO nie bedzie roznicy - gora 5 stopni co da eee z 5-10MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 tyle ze ta karta bez dodatkowego chlodzenia idzie na 325 (650Mhz DDR)... dopiero przy 330 wyskakuja niewielkie bledy, wiec wlasnie zastanawiam sie czy tak nie warto i co bedzie lepsze, bo moim punktem docelowym jest 350Mhz PS. eh chyba umiescilem ten temat w zlym miejscu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 o qrde - ale roznica... 340 czy 350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 kilkanascie 3dmarkow - bierz sie za nia :) ale niema sensu pakowac 50zl - potnij stare radio i wyjdzie na to samo a za reszte postaw nam woodke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 ja mam pocięty radiator z celerona, taki z żebrami 4cm i obłożyłem nim swojągrafę i grafę kumpla. dużo więcej się nie udało podkręcić ale za to przy 450 MHz pamięć jes tstabilniejsza i nie sypie błedami. nie licz na wiele ale jak v-moda zrobisz to dadzą sporo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 ja mam pocięty radiator z celerona, taki z żebrami 4cm i obłożyłem nim swojągrafę i grafę kumpla. dużo więcej się nie udało podkręcić ale za to przy 450 MHz pamięć jes tstabilniejsza i nie sypie błedami. nie licz na wiele ale jak v-moda zrobisz to dadzą sporo. dokladnie jak mowi AMD daj sobie spokoj z tymi CMi pieniadze w bloto wyrzucone to samo albo nawet i wiecej osiagniesz na zwyklym pocietym radiatorku od celka 300 czy pientiawki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 przekonaliscie mnie, zaoszczedzona kase doloze do procesora, jeszcze tylko poszukam dokladnego opisu vmem vcore moda i bedzie super!! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...