Skocz do zawartości
arthi

CoolerMaster Copper RAM...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar podkrecic Radeon 8500 "build by ati" z pamieciami Hynix 3,3ns (mam takie dwa, jeden sprzedaje).

Prawdopodobnie w gre wchodzi rowniez zwiekszanie napiec glownie na pamieciach, choc chipset tez dostanie swoje...

Zastanawiam sie co bedzie lepsze, pociety, stary, aluminiowy radiator pamietajacy jeszcze czasy AMD 233Mhz, ewentualnie ciut wiekszy z durona, oba dosc wysokie i masywne, czy moze to: http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=86

Mialem okazje ogladac te malenstwa i nie wygladaja imponujaco, wiec chcialbym wiedziec, jak sprawuja sie u Was w akcji?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tyle ze ta karta bez dodatkowego chlodzenia idzie na 325 (650Mhz DDR)... dopiero przy 330 wyskakuja niewielkie bledy, wiec wlasnie zastanawiam sie czy tak nie warto i co bedzie lepsze, bo moim punktem docelowym jest 350Mhz

PS. eh chyba umiescilem ten temat w zlym miejscu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam pocięty radiator z celerona, taki z żebrami 4cm i obłożyłem nim swojągrafę i grafę kumpla. dużo więcej się nie udało podkręcić ale za to przy 450 MHz pamięć jes tstabilniejsza i nie sypie błedami. nie licz na wiele ale jak v-moda zrobisz to dadzą sporo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam pocięty radiator z celerona, taki z żebrami 4cm i obłożyłem nim swojągrafę i grafę kumpla. dużo więcej się nie udało podkręcić ale za to przy 450 MHz pamięć jes tstabilniejsza i nie sypie błedami. nie licz na wiele ale jak v-moda zrobisz to dadzą sporo.

dokladnie jak mowi AMD daj sobie spokoj z tymi CMi pieniadze w bloto wyrzucone to samo albo nawet i wiecej osiagniesz na zwyklym pocietym radiatorku od celka 300 czy pientiawki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...