MAGIC Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 co sądzicie o tym zasilaczu Huntkey LW-6400H Gold 400W bardzo prosze o opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 a czy bynajmniej huntkeye to nie zasilacze deltaelectronics zrebundlowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 a ten który pokazałeś zakrawa na fsp :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Zasiłka jest przede wszystkim bardzo cicha, u mnie ciągnie bartona @ 2600Mhz na 2.1V i r9500@r9700, ale powiem Ci tylko szukaj a znajdziesz ją wiele taniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a możecie mi powiedziec czym to sie różnie od Chiefteca 420? co byłoby lepsze i dlaczego? ZenFist> możesz rozwinąc temat tego "taniej" ? moze byc na prv ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Test zasilaczy , chyba najlepiej przeczytać ten artykuł niż pytać się co chwila o to samo. Pozatym tematów z zasilaczami już było tysiące. Co do HuntKey to moja 340W jest zbyt głośna ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 za podobną kase masz chiefteca 420 - i jego bym wybrał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Tylko ze tego Huntkey'a mozna kupic za cene jaka w 4max jest cena netto :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 sa dwie wersje tej 400, roznia sie cena: jedna za ~280zl a druga za ~350zl, ale nie wiem czym sie roznia, chyba PFC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...