kamerek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Moja nagrywarka samsung 8/4/32 - stara :) nie chce nagrywac na te plyty - pisze problem z kalibrcja lasera - i tak juz mialem kiedys ona chyba juz nie hcce dzuialac z nowymi nosnikami to samo - nie obslugje tych nowych cdrw - chyba sobie kupie nowa cdr - mysle o najnowszym liteonie co wy na to? (max do 200zl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Moja nagrywarka samsung 8/4/32 - stara :) ... nie obslugje tych nowych cdrw ... a dziwisz sie :P stare nagrywarki obsluguja tylko CDRW Multi Speed (1x-4x) a High Speed juz nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 no wiem ale tez sa problemy z cdr nowymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 ech :) ja bym najpierw przeczyscil optyke (o ile tego nie zrobiles) - moj HP 9100i po dokladnym czyszczeniu przezywa druga mlodosc :P jak to nic nie da to chyba faktycznie zmiana :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 wiesz 3/4 plyty zepsulo i to jest juz ktorys raz ze nie chce tych tanszych plyt dmuchsanie nic nei dalo a poza tym ma plyty cdrw te nowe i chde je wreszcie uzyc :) ok no to chyba lece kupic jak znajde na miescie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 ... dmuchsanie nic nei dalo ... :lol: rozumie ze chodzi o dmuchanie ja mialem na mysli gruntowne czyszczenie - przemycie soczewki i takie tam :P a co do plyt to kto robi te "Twoje" - moze jakas produkcja garazowa i dlatego sa problemy - odpal CDRIdentifier i sprawdz producenta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...