Kaeres Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Byl taki watek o glupocie pewnego nastolatka lub nastolatki z USA. Byl zapodany tekst z jakiegos bodajrze komunikatora (icq moze), rozmowy z Polakiem czy Czechem. Rozmowa mniej wiecej przebiegala w ten sposob, ze koles z USA nie wiedzial gdzie lezy Polska i gdy dowiedzial sie, ze obok "ZSRR" to zaczela sie rozmowa o tym, ze pewnie mamy przewalone i ze nadal jestesmy panstwem komunistycznym. Ten drugi zaczal sobie z niego jaja robic i udawal, ze jest agentem KGB i ze chca go zabic. Watek ten byl mniej wiecej sprzed 10 miesiecy (cos kolo tego). Moze wspolmnymi silami cos znajdziemy w "szukaj". Bylbym zobowiazany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=28481&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 O dzieki :) Jak znalazles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Nie ma za co. szukałem czech+spy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Hehe sprzed 10 miesiecy. Zero poczucia czasu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Kaeres: ja go zobaczylemn pierwszy raz - ale LOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Tamten topic był na maxa :) kurde że oni niezaliczają polski do wysp jakiegoś ARCHIPELAGU to jeszcze jest cud :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Pewna studentka wydzialu artystycznego gdzies w Kansas albo Nebrasce (nie pamiętam dokładnie - midwest, środek kukurydzy w każdym razie) kiedyś pytała mnie skąd jestem (w USA rzecz się działa). Na mą odpowiedź że z Polski stwierdziła "A wiem. Tam za Alaską". Inny jankes (też studenciak), któremu z pewnym Ukraińcem tłumaczyliśmy gdzie leżą nasze kraje stwierdził ze zdziwieniem, że przecież miedzy Niemcami a Rosją nie ma żadnego państwa. Generalnie, można się zawsze czegoś ciekawego dowiedzieć - podróze kształcą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Kurde, czemu mnie to omineło?? Dooobre. W Europie wiedzą gdzie jest Polska. Jednak większość ludzi tam uważa, że to przesrane mieszkac w Polsce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 nie no , nie moge. myslalem ze nie wytre monitora , tak go uplulem ze smiechu :twisted: ten czech jest the best , ja bym od razu sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>il i dal sobie spokoj , a on udawal szpiega kgb:P re5pect dla goscia. a z ta jej wiedza historyczna buahjahahhaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a w 2 strone - czy wy wiecie gdzie dokladnie lezy jakis tam stan z USA?? tez nie wiecie, rozumiem ze moze ktos zza oceanu nie wiedziec, ja tez nie wiem dokladnie co gdzie jest co innego gdy europejczyk nie wie gdzie jest polska - to wtedy wstyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 stan a kraj to roznica. tak samo czy ty wiesz gdzie lezy dzielnica psie pole we wrocku? ty pewnie wiesz bo mieszkasz we wrocku :P ale np ktos z wawy juz nie wie. ale gdzie lezy jakis kraj , chociaz orientacyjnie to kazdy powinien wiedziec. nie mowie o dokladnym polozeniu ale np. polnoc / poludnie europy itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 MuffinMan} The Czech Republic. {SnOOkiE} i dont know that. what state is it in??? {MuffinMan} It's not in any state, it is a country in Europe. {SnOOkiE} like london?? {MuffinMan} Something like that. But it is not close to the country of London. BUHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...