Mrozpa Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Witam, co sądzicie o nim czy faktycznie wyeliminuje połaczenia z 0700,jest tu: http://www.telekomunikacja.pl/onas/bws/antydialer/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 :arrow: po pierwsze: mam zablokowane polaczenia 0700 po drugie: nie uzywam zadnych aplikacji, ktore pochodza od tpsa (dodawane np. do isdn'a, neostrady) co z tego wynika: jest mi to obojetne czy soft ten bedzie skuteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja go używam i nie jest to jakiś ósmy cud świata ale programik jest dobry i powinie dobrze spełniać swoje zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...