Wofek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Zadam to pytanie ostatni raz, ale go nie przenoscie na oślą !!! Ma ktoś do sprzedania GF3 Ti200 lub Radka 8500 może być LE ( klony też ) ??? PS Prosze o nie przenoszenie !!! PLIZ !!! Poszukałbym na allegro ale mam zablokowane w mojej sieci osiedlowej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Może być nowy, ale używany chętniej widziany ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 za... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 za...co "za.........." ??? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 http://www.tweak.pl/gielda i inne miejsca z ogloszeniami. Pozatym allegro bedziesz mial dostepne jak uzyjesz jakiegos proxy juz pisalem. Napisz jak objawia sie to ze nie mozesz uzywac allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Jest nalożony ban na IP mojej sieci osiedlowej ( wszyscy userzy mają ten sam IP :( ) !!! Da się to obejść ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ustaw sobie proxy w3cache.icm.edu.pl : 8080 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...