co3en Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jak chodzil jeszcze na 133x11 (default) to w sandrze w opisie proca pisalo downgraded from 2800+ teraz jest za to suppoter speed 2,8 ghz+ ale nie wiem czy to to samo;] Aida na przyklad pokazuje maxymalna czestotliwosc taktowania 2800mhz (chyba +) btw. z forum wychodzi nam czat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1025 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Też mam sandrę ale nie wiem gdzie tego szukać :( . Korzystając z okazji chciałbym się zapytać czy uaktualnianie biosu jest: a)Bardzo niebezpieczne b)Korzystając z instukcji można sobie poradzić c)Każdy sobie z tym poradzi :wink: Jadę na Soltku 75FRN2-rl.Korzystam z zabytkowej :D ver d1l teraz ściągnąłem ze strony producenta 1.4 trochę się pękam :? więc może ktoś podpowie mi jak to zrobić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...