lucyfer1981 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 czy ktoś wie ale tak na szybko czy warto brać ten model ? :> mam trudny wybór bo mam 2500 z serii AXQEA i chodzi ok ale to ciągle nie to :| szuakm świętego graala więc pytanie brzmi czy to jest TO :> ? Prosiłbym o szybką odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer1981 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 no tak widzę że conajmniej 22 osoby oglądały topic :x no i żadna nie omieszkała coś napisać na temat .... ehh takie czasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Nie ma zasady że ten procek bedzie się krecił dobrze a ten słabo. Wszystko zalezy od egzemparza. Mój 2000+ kreci sie słabo a Hanu wykrecił go chyba na ~2600Mhz 1.8V. ehh, takie czasy... :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Zazwyczaj to zalezy od tygodnia produkcji, ale to nie jest zasada. Musisz poprostu miec szczescie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 testuj kilka i wez najleporzy bo z bartkami jest róznie kazdy kreci sie inaczej niema tej zasady co w 1700 + Albo kup jakis z selekcji moze jakies 2500+ chodzace na 2.5 gh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...