Ahcos Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Z nimi trzeba postepowac tak jak oni postepowali z naszymi przodkami!! Trzeba wytepic tenn syf!!! Oni robia wieksza zeznie z mozgu niz Hitler. Sa obludni, falszywi i nie maja prawa bytu. no to jak to najpierw sie mienisz tytulem nazi a potem mowisz ze Hitler robil "zeznie" z mozgu ?Nazidm to ustroj nie milosc do hitlera. Kazdy dobrze wi ze hitler byl maniakiem, ale mial dar przekonywania wciskal ludziom qpa a oni to kupowali. To tak jak kosciul czy nie prawda. Wielu z was uwaza ze bycie skin headem to ubostwianie hitlera ale to nie prawda.Wiesz mam dla ciebie popozycje: Pisz w wordzie i wklejaj. Bo na razie to rozisz "zeznie" z naszego języka. A najpelpij niech moderzy zrobią yu porządek, banan w buzie i spokój będzi to spojsz na swoj post baranie i kto tu robi zeznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Z nimi trzeba postepowac tak jak oni postepowali z naszymi przodkami!! Trzeba wytepic tenn syf!!! Oni robia wieksza zeznie z mozgu niz Hitler. Sa obludni, falszywi i nie maja prawa bytu. no to jak to najpierw sie mienisz tytulem nazi a potem mowisz ze Hitler robil "zeznie" z mozgu ?Nazidm to ustroj nie milosc do hitlera. Kazdy dobrze wi ze hitler byl maniakiem, ale mial dar przekonywania wciskal ludziom qpa a oni to kupowali. To tak jak kosciul czy nie prawda. Wielu z was uwaza ze bycie skin headem to ubostwianie hitlera ale to nie prawda.Wiesz mam dla ciebie popozycje: Pisz w wordzie i wklejaj. Bo na razie to rozisz "zeznie" z naszego języka. A najpelpij niech moderzy zrobią yu porządek, banan w buzie i spokój będzi to spojsz na swoj post baranie i kto tu robi zeznie LOL... Nicky, dla ciebie mam taka sama propozycje z tym wklejaniem z worda :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 dobra skoro jestem laikiem to wytlumacz mi dlaczego nazi skinheadzi (nie mylic z oikowcami) nosza naszywki ze swastyka i emblematy SS ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ahcos polecam Ci film "American History X", moze przestaniesz bredzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Na swoje usprawiedliwienie powiem, że dysgrałem jestem. Pozatym niemaiłem na myśli literówek, bo to się każdemu zdarza tylko ortografy np. kościuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahcos Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 A kto im broni dla mnie moga nosic nawet logo daewoo na czole. Nie powiedzialem ze nosze jakiekolwiek naszywki. A co do filmu to widzialem i zdania nie zmienilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 A kto im broni dla mnie moga nosic nawet logo daewoo na czole. Nie powiedzialem ze nosze jakiekolwiek naszywki. A co do filmu to widzialem i zdania nie zmienilemWiesz... szkoda mi ciebie... murzynów też nie lubisz?? A co do kościoła, to przyznaję, że ogulnie kościół jest troche nie tegez, ale znam paru księży, którzy oddają się służbie bogu i takie tam, i jest takich dużo, a wizerunek psują im tacy księża homo-niewiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Z nimi trzeba postepowac tak jak oni postepowali z naszymi przodkami!! Trzeba wytepic tenn syf!!! Oni robia wieksza zeznie z mozgu niz Hitler. Sa obludni, falszywi i nie maja prawa bytu. no to jak to najpierw sie mienisz tytulem nazi a potem mowisz ze Hitler robil "zeznie" z mozgu ?Nazidm to ustroj nie milosc do hitlera. Kazdy dobrze wi ze hitler byl maniakiem, ale mial dar przekonywania wciskal ludziom qpa a oni to kupowali. To tak jak kosciul czy nie prawda. Wielu z was uwaza ze bycie skin headem to ubostwianie hitlera ale to nie prawda. 1. Kto wymyslil nazizm - Hitler 2. Hitler w jego przekonaniu nie wciskal ludziom qpy, tylko był świrem, a ludzie w to wierzyli bo taka jest istota nazizmu. 3. Po jakich doswiadczeniach wynosisz swoja opinie ze kosciol jest taki wstretny i wciska ludziom kit ? Bo moim zdaniem kościół jest sam w sobie dobry ... tylko ludzka niedoskonalosc, chciwosc i głupota burzy fundamenty i wprowadza zamieszanie. 4. Nie chodzi o ubustwianie Hitlera tylko jego pogladow (hierarchia ras itp.) 5. A tak wogule to zdefniniuj pojecie Skinhead :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahcos Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Czegos tutaj nie rozumie. Czy nie mozna juz wyrazic swojej opini. Tylko byc odrazu krytykowanym. Zdanie o klerze mam takie jakie mam i tego nie zmienie, a pedałow, czrnuchow i zydow nie lubie i to jest moja sprawa. Forum jest poto by sie wypowiadac a nie byc krytykowanym przez ludzi ktorzy nie maja zielonego pojecia o tym co mowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Jak to wspaniale, że ty masz taaakie pojęcie o tym, co mówisz. Oczywiście wszyscy inni to ciemnogrodzki motłoch, a jeśli ktoś ośmiela się nie zgodzić z twoimi poglądami małego Adolfka, od razu kwiczysz głosem zarzynanego barana, że dzieje ci się krzywda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Czegos tutaj nie rozumie. Czy nie mozna juz wyrazic swojej opini. Tylko byc odrazu krytykowanym. Zdanie o klerze mam takie jakie mam i tego nie zmienie, a pedałow, czrnuchow i zydow nie lubie i to jest moja sprawa. Forum jest poto by sie wypowiadac a nie byc krytykowanym przez ludzi ktorzy nie maja zielonego pojecia o tym co mowiewiesz nie o wszystkim musisz opowiadac ... jezeli jestes na tyle madry to cos zauwazysz i cos Ci to powie o moich pogladach, jednak ja nie manifestuje ich tak jak Ty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahcos Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Blagam was o przebaczenie moje zachowanie bylo karygodne postaram sie juz wiecej nie zachowywac jak ostatni cham. Jest mi niezmiernie przykro ze tak bardzo zdenerwowalem szanownego forumowicza Jonasa. Moje zachowanie bylo karygodne. A MOZE JONAS TY JESTES ZYDEM ZE SIE TAK ZDENERWOWALES UNHOLY NAZI SKINHEAD`S PAGAN BLACK METAL WARRIOR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Te Adolf, możesz wyrażać własną opinię, ale bez przesady, bo jedyne co wniosłeś do tego topicu to posty, które mogą kogoś zranić. Ja nie lubie skinhedów, dresiarzy nie lubie, ale nie biegam i nie dre ryja żeby ich wymordować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Z niektorych z was sa naprawde niedojrzale gnojki :( .Ktos wspomnial o tolerancji a tak naprawde nie wiecie co to jest .Jak chcesz tolerowac morderstwa to musisz tez tolerowac to ze ktos podejdzie do twojej matki i ja zgwalci ( a jesli jestes taki tolerancyjny to nie znasz slowa gwalt ten ktos sie po prostu zaspokoi twoja matka ) , musisz tolerowac dresow i wiele innych spraw .Bo przeciez myslisz "naukowo" Heh najlepsze jest to naukowcu (nieukowcu) ze dzieckiem staje sie juz od czasu gdy tatus wpusci mamusi tego "szczesliwego" plemnika czyli jestes za zabijaniem malych dzieci .To wyobraz sobie taka sytuacje wlasnie urodzil ci sie piekny dzidzius , jak szczesliwy tatus idziesz sobie z nim na spacerek(maly dzidzius naturalnie w wozeczku) ale nagle do wozeczka podbiega basseballista osiedlowy i wali dzidziusia w glowe .Dzidzius naturalnie umiera .Przyjemne uczucie ?? Tolerowac mozna zachowania nie szkodliwe dla spoleczenstwa a zabojstwo dziecka jest szkodliwe moralnie i materialnie (kto bedzie pracowal na nasze emerytury ;) ) Najbardziej mnie dziwi to ze tak naskakujecie na Papieza , z drugiej strony wynoszac pod niebiosa Urbana (trzeba przyznac ze ma glowe na karku robiac bloto z mozgu tylu mlodym ludziom ) . A fakty i Mity to ta gazetka mozesz sobie w piecyku napalic .OStatnio byl na Tvn program o Rutkowskim w ktorym detektyw obnazyl jak klamliwa gazetka jest powyzsza .Chodzilo o to ze jedna dziwka oskarzala mlodego ksiedza o to ze ma z nia dziecko.To dziecko to oczywiscie poduszka na brzuchu .Wiec Bruce czytaj dalej ta gazetke to moze niedlugo przeczytasz bardzo prawdopodobna historie ze Pamela Anderson wlasnie urodzila osmioraczki Glempowi .Przyjemnej lektury !!! Wielu z was sluch tu muzyki metal .OStatnio glosno bylo ze jakas grupa metalowa chce zorganizowac na koncercie samobojstwo fana ciekawy jestem czy to tez akceptujecie w imie sztuki i nauki .Jak ktos napisze ze tak skacze z okna bo ten swiat widocznie nie jest dla mnie . Pozdrawiam A co do kosicola to ktos madry powiedzial kiedys ze lepiej wierzyc w Boga i spelniac 10 przykazan niz nie bo tak naprawde nikt nam nie da 100% ze Bog jest , ale co wtedy gdy po smierci dowiesz sie ze jest ?! Odpowiedz sobie na pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Co do wypracowania- polecam ksiazke: Klamstwa i Mistyfikacje Kosciola, jak ci trzeba to poszukam autora (ksiazka ma bardzo bogata bibliografie jkaby trza bylo)- dowiesz sie tam tyle ile trzeba. Ahcos - czy ty nie masz jeszcze bana ? Musze zlookac... Rozumiem ze ksiadz cie w dziecinstwie na kolanka bral ? Bo skas sie to bierze... 1. Kto wymyslil nazizm - Hitler On go nie wymyslil... Poskladal kilka teorii (min. Nietschego- wiem ze zle napisalem ale nie bede lookal do madrych ksiazek o 12 w nocy) + mial ojca zyda, pewnie go w dziecinstwie kilku polakow i ruskich zlalo i juz mamy "nazizm" hitlerka.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 On go nie wymyslil... Poskladal kilka teorii (min. Nietschego- wiem ze zle napisalem ale nie bede lookal do madrych ksiazek o 12 w nocy)dokladnie nikt nie wspomnial o tym a jest to wlasciwie podstawa systemu nazistowskiego (a t ze ta filozofia zostala mocno naciagnieta to juz inna bajka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Koniec wątku - przegieliście mimo ostrzeżenia RAFa. Pare osób jest już w tym momencie na celowniku za brak kultury... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...